Çözüldü Arkadaşlar redmi note 8 the system has been destroyed

Engincankovan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engincan
Cihazım
mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum çünkü teledon kapalı
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
başlıkta yazan konudan dolayı room yüklemek istiyorum fakat miflash telefonu görmüyor.

otomatik güncelleme sonrası telefonum açılmıyor sürekli redmi yazısı gelip gidiyor altta unlocked yazıyor bunu nasıl çözeceğim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
başlıkta yazan konudan dolayı room yüklemek istiyorum fakat miflash telefonu görmüyor.

otomatik güncelleme sonrası telefonum açılmıyor sürekli redmi yazısı gelip gidiyor altta unlocked yazıyor bunu nasıl çözeceğim.
cihaz twrp yada fastboot moda giriyormu ?

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
fastboot moduna giriyor
tamam hocam fastboot giriyorsa mi flash tool ile yazılım atarsanız cihaz açılır mi flash tooldan clean all seçeneği seçili olcak mi flash eger telefonu görmüyorsa bilgiyardaki driverları kontrol edin hocam

Oyla:

Engincankovan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engincan
Cihazım
mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam hocam fastboot giriyorsa mi flash tool ile yazılım atarsanız cihaz açılır mi flash tooldan clean all seçeneği seçili olcak mi flash eger telefonu görmüyorsa bilgiyardaki driverları kontrol edin hocam
tamam deniyorum hemen geri dönüş yapcağım bi de şey diyecektim room yükledikten sonra ne yapmam gerekiyor.

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Hocam telefonu fastboot moda alın, fastboot için elinizde rom varsa onu c diskine (windosun kurulu olduğu diske atın) sonra telefonu bağlayıp o rom dosyasının içinden flash.all.bat çalıştırın en sonunda telefon açılacaktır. Telefonu bağlamadan hemen önce flash_all_lock.bat siliniz yanlışlıkla tıklarsanız telefonunuz kilitlenir ve yetkili hesapla kurtarılır ancak.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam telefonu fastboot moda alın, fastboot için elinizde rom varsa onu c diskine (windosun kurulu olduğu diske atın) sonra telefonu bağlayıp o rom dosyasının içinden flash.all.bat çalıştırın en sonunda telefon açılacaktır. Telefonu bağlamadan hemen önce flash_all_lock.bat siliniz yanlışlıkla tıklarsanız telefonunuz kilitlenir ve yetkili hesapla kurtarılır ancak.
Yetkili hesap olayı her kilit kapatıldığında geçerli olmaz,yanlış biliyorsunuz.O note 8 pro cihazlarda oluyor ki eğer flash tamamlanırsa yine cihaz açılır,sadece kilit kapatılmış oluyor

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hangisi kolayiniza gelirse,yüklemeden önce muhakkak iki kere okuyun/inceleyin/uygulayın...

Oyla:

Engincankovan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engincan
Cihazım
mi 8
Konular
1
denedim olmadı

Oyla:
Üst Alt