arkadaşlar mi4 te şebeke geçiş problemi varmı

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Bende bi alakası olmadığını düşünüyorum dedim son kısımda.

Hocam her telefonda kullanılan malzeme farklıdır bunun etkisi var evet. Ama bandlarla alakası yok demek biraz abes. 800mhz bandında çeken bir telefon ile 2100mhz bandında çeken bir telefonun çekim gücü aynı olmaz. Bu büyük şehirlerde pek fark edilmiyor olabilir ama kırsal kesimde çok büyük bi şekilde hissediliyor bu fark. Misal benim şu an bulunduğum bölge kırsal bi kesim ve 800mhz, 850mhz ve 900mhz bandını desteklemeyen telefonlar çekmiyor. Alakası olmasa bu telefonların da çekmesi lazım az da olsa. Umarım anlatabilmişimdir söylemek istediğimi.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Onda zaten hemfikiriz. o dediğin etkili ama xiaomi cihazlarda zaten 800 bandı yok. Zenex hocamda Türkiye de kullanılan bantları saymış, senin saydığın note 3 pro da olan diğer bantlar Türkiye de kullanılmıyor zaten onların bi faydası olmaz onu diyorum ben

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Onda zaten hemfikiriz. o dediğin etkili ama xiaomi cihazlarda zaten 800 bandı yok. Zenex hocamda Türkiye de kullanılan bantları saymış, senin saydığın note 3 pro da olan diğer bantlar Türkiye de kullanılmıyor zaten onların bi faydası olmaz onu diyorum ben

Aynı şeyleri söylüyoruz ama birbirimizi anlamıyoruz sanırım :D Ben Zenex hocamın bandlarla alakası yok sözüne ithafen yazmıştım onu Türkiyede olmadıklarını biliyorum zaten. Hepimiz aynı şeyleri farklı dilde söylüyoruz yani :D

darkzula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
darkzula
Cihazım
Xperia Z2
Meslek
Psikolog
Konular
0
Mİ5 te bant problemi yaşayan var mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aynı şeyleri söylüyoruz ama birbirimizi anlamıyoruz sanırım :D Ben Zenex hocamın bandlarla alakası yok sözüne ithafen yazmıştım onu Türkiyede olmadıklarını biliyorum zaten. Hepimiz aynı şeyleri farklı dilde söylüyoruz yani :D
Bandlarla ilgisi yok derken zaten kullanılmayan bandların bir ilgisi olmadığını söylüyor arkadaşımız. Yani iki cihazda da Türkiye'de kullanılan bandlar anlamında bir fark olmayınca sorunun da bundan kaynaklanmadığı ortada.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mİ5 te bant problemi yaşayan var mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda onlarca konuda bahsedildiği üzere Xiaomi cihazlarında 4G için 800Mhz bandı, Vodafone hatlarda sorun yaşayabiliyor.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Üst Alt