Yardım Arkadaşlar lütfen yardım edin yarın sınavım var

Erkan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eekan
Cihazım
Mi 9t
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar kardeşim uykudayken gelip twrp kısmına girmiş nasıl becermişse birşeyleri silmiş sabahtandır fastboot ekranındayım twrp ekranı hiçbir şekilde gelmiyor ses tuşlarını denedim
Mi flash ile rom atmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor birini çözüyorum diğeri hata veriyor ben ne yapacam yarın yks var telefonum bana lazım konumdan yürüyeceğim okula çünkü
miss hatasını aldığımda dosyayı açıp 2 komutu siliyorum bu sefer write hatası veriyor kafayı yemek üzereyim lütfen biri yardım etsin sabah 5 ten beridir uğraşıyorum

hiçbir hata vermesede son eklediğim x görselindeki gibi kalıyor 2000 saniyeye kadar gitti hiçbirşey olmuyor

Ekli dosyalar

• a.png
    a.png
    196,7 KB · Görüntüleme: 28
  • s.png
    s.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 22
  • AS.png
    AS.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 20
  • x.png
    x.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Erkan21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eekan
Cihazım
Mi 9t
Konular
4
Erkan21 Hallettin mi ya aklıma takıldı 🙁
Hocam teknik servise götürdüm yaptırdım herşeyi denedim olmadı kafayı yemek üzereydim ama şimdide başka bir sorun var. instagramın kamerasını açtığımda ilk önce koyun sesi geliyor 2 saniye sonrada inek sesi geliyor sesli bir şekilde susuyor saçma sapan hiçbiryerde böyle hata alanda görmedim ben ne yapıcağım şimdi revOS 20.1.31 miui11 yüklemiş yükleyen adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son çare şunuda dene Flash_all.bat manuel çalıştır arşivden çıkarttığın rom dosyasinin içine gir flash_all.bat'a çift tikla otomatik flashlamaya başlayacaktır.
Ama sende basit bir fastboot komutu bile hata veriyor bu normal değil söylim
hocam denedim olmadı teknik servise götürdüm o yaptı ama alttaki yorumda yazdığım instagram kamera sorunu başladı nasıl çözüceğim bilmiyorum

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Hocam teknik servise götürdüm yaptırdım herşeyi denedim olmadı kafayı yemek üzereydim ama şimdide başka bir sorun var. instagramın kamerasını açtığımda ilk önce koyun sesi geliyor 2 saniye sonrada inek sesi geliyor sesli bir şekilde susuyor saçma sapan hiçbiryerde böyle hata alanda görmedim ben ne yapıcağım şimdi revOS 20.1.31 miui11 yüklemiş yükleyen adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam denedim olmadı teknik servise götürdüm o yaptı ama alttaki yorumda yazdığım instagram kamera sorunu başladı nasıl çözüceğim bilmiyorum
Iyy ne kadar saçma bir sorun. Pazartesi günü yine götür bence aşırı saçma çünkü. Kendin de çözmeye çalış.

Oyla:
Üst Alt