- Adım
- Veli
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 75
Hocam hiçbir şey yapmadım sadece dediğim gibi kodu yazdım yolladım yukarı simge geldi ardından aktif oldu mu merak ettim volte bildiğim kadarıyla sesli konuşmada çok daha kaliteli bir ses iletiyor, ama konuşma yaptım arkadaki ses kalitesini anlamadım onu soracağımonline işlemlerden de aktif ettiyseniz çalışır.
Eyvallah hocam baktım "4G" yazıyor dediğiniz gibi ama ben bunu yani kodu Turkcell için yazdım Vodafone aktif oldu anlamadım ama olsun aramada HD ses yazıyor onuda şimdi farkettim teşekkürler wowifi aynı şekilde açsam olur mu onun özellikleri işe yarar mı hocam?Sim1 için aktif Sim2 çalışmıyor.
Turkcell Volte özelliği LTE Only modunda çalışmıyor o nedenle olması ya da olmaması bir fark yaratmıyor
Ayarlar/Telefon Hakkında/Tüm Özellikler/Durum / SIM Durumu yolunu takip edin.
SİM1 ve SİM2 için 2 ayrı seçenek var.
Volte aktifse Mobil Ses Ağ Türü 4G yazısını görürsünüz.
Vodafone otomatik olarak Volte ve VoWifi destekli zaten. Ayarları aktif olan uygun bir telefona takarsanız kendisi direkt aktifleşiyor.Eyvallah hocam baktım "4G" yazıyor dediğiniz gibi ama ben bunu yani kodu Turkcell için yazdım Vodafone aktif oldu anlamadım ama olsun aramada HD ses yazıyor onuda şimdi farkettim teşekkürler wowifi aynı şekilde açsam olur mu onun özellikleri işe yarar mı hocam?
Hocam Türk Telekom operatöründe vowifi desteği var mı bilginiz var mı acaba?VOLTE servisi 4G ağları üzerinden çağrı yapmanızı sağlar. Her hangi bir numarayı arayın. Aradığınızda eğer halen 4G ağına bağlıysanız VOLTE servisiniz aktif olmuştur. 3G'ye veya 2G'ye düşerse olmamıştır.
Hocam Türk Telekom operatöründe vowifi desteği var mı bilginiz var mı acaba?
VoLTE güzel bir özellik fakat iki tarafında aynı operatör kullanması gerekmesi işi bozuyor keşke tüm operatörler anlaşmalı olsada diğer operatörlere sahip kişileri aradığımızdada aktif olsa.