Arkadaşlar bilgi sahibi olmak istiyorum

fucksezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Konular
11
Arkadaşlar abim Çinde yaşıyor nisanda gelicek gelirkende söyledim note pro alıcak sizlere sorum var.
1. sorum şuanda satılıyormu ben bulamadım mi note var fakat note pro yu bulamadım
2. ve en önemli sorumda pek bu konularda bilgili değilim dil desteği varmıdır türkçeleştireblirmiyim yada ingilizce kullanmak mümkünmü?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Şu an Note Pro satışta değil Snapdragon 810 un ısınma sorunları yüzünden gecikebilir. Dil desteği multi rom kurarsın çözülür. :)

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
fucksezer' Alıntı:
Arkadaşlar abim Çinde yaşıyor nisanda gelicek gelirkende söyledim note pro alıcak sizlere sorum var.
1. sorum şuanda satılıyormu ben bulamadım mi note var fakat note pro yu bulamadım
2. ve en önemli sorumda pek bu konularda bilgili değilim dil desteği varmıdır türkçeleştireblirmiyim yada ingilizce kullanmak mümkünmü?

Merhabalar mi note pro'yu işin aslı bende bekliyorum fakat söylentilere göre mart sonunda satışa çıkacakmış umarım daha erken satışa sunulur ayrıca eğer imaknınız var ise bende bir adet 64 gb siyah talep edebilirim sizden  :+_+:

Türkçe'leştirmeye gelince şu an bildiğim kadarı ile resmi olarak dil desteği yok ancak miui romları türkçe kullanma imaknınız var gerek kendiniz dil ekleyerek gerekse "xiaomi.eu" sitesinden idirip kuararak bu imkanı elde edebilirsiniz umarım cevabım yardımcı olur size saygılar.

fucksezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cidden çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim imkanım yok kusura bakmayın zaten havaalanından 2 den fazla geçmiyormuş sanırsam :(

Üst Alt