- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Samsung Note 8
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 22
40.50 GB dosyaları olay storeden 38.50 arası mbit olan internet de kaç saat sürer iki gün sürmez inşallah 50 mbit de wifi uzaklığı desek 3.5 MB 5 MB de santral dan gelmiyor eksik geliyor 45.46 40 MB desek düz hesap 40 GB kaç dk indirir tahmini hocam çok bekleyeceksek format atmayalım
)40.50 GB dosyaları olay storeden 38.50 arası mbit olan internet de kaç saat sürer iki gün sürmez inşallah 50 mbit de wifi uzaklığı desek 3.5 MB 5 MB de santral dan gelmiyor eksik geliyor 45.46 40 MB desek düz hesap 40 GB kaç dk indirir tahmini hocam çok bekleyeceksek format atmayalım
40.50 GB dosyaları olay storeden 38.50 arası mbit olan internet de kaç saat sürer iki gün sürmez inşallah 50 mbit de wifi uzaklığı desek 3.5 MB 5 MB de santral dan gelmiyor eksik geliyor 45.46 40 MB desek düz hesap 40 GB kaç dk indirir tahmini hocam çok bekleyeceksek format atmayalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
)
Modem arayüzünde 51 diyor ben en baba 46 alıyorum 8 kullanırken de 6.80 arıza talebi açtım bir yıldır aynı diye önce dedi 50 ye göre 45 iyi kablosuz mu dedi evet kablolu da da aynı dedim ama modem arayüzünde 51 diyor dedim o zaman haklısınız saha dolabına olan uzaklık olabilir dddi 3.4 MB kayıp neden oluyor hocam bilginiz varmı 1000 gbde kullansam 996 998 oluyor altyapı yeni adsl den VDSL yaptılar modem de yeni tesisat kablosu yeni bu eksiklik neden olabilir sizce hocam bilginiz varmı
Saha dolabina en yakın olanda benim desek yeridir40.50 GB dosyaları olay storeden 38.50 arası mbit olan internet de kaç saat sürer iki gün sürmez inşallah 50 mbit de wifi uzaklığı desek 3.5 MB 5 MB de santral dan gelmiyor eksik geliyor 45.46 40 MB desek düz hesap 40 GB kaç dk indirir tahmini hocam çok bekleyeceksek format atmayalım
)
Modem arayüzünde 51 diyor ben en baba 46 alıyorum 8 kullanırken de 6.80 arıza talebi açtım bir yıldır aynı diye önce dedi 50 ye göre 45 iyi kablosuz mu dedi evet kablolu da da aynı dedim ama modem arayüzünde 51 diyor dedim o zaman haklısınız saha dolabına olan uzaklık olabilir dddi 3.4 MB kayıp neden oluyor hocam bilginiz varmı 1000 gbde kullansam 996 998 oluyor altyapı yeni adsl den VDSL yaptılar modem de yeni tesisat kablosu yeni bu eksiklik neden olabilir sizce hocam bilginiz varmı
Buldum hocam buldumBuldum hocam
Ayarlar-Pil & Performans-Pil optimizasyonu-Sağ üst köşede ayarlar butonuna basın -Arkaplan pil tasarufu Olmazsa alttakini deneyin
Ayarlar-Pil & Performans-Uygulamaları seçin-Basın orda olması lazım
Not:Kendi telefonumdan baktım
Hocam bildiğin saklamislarBuldum hocam buldum
Hocam bildiğin saklamislarBuldum hocam buldum
Geçmiş olsun Hayırlı olsun Çözüldü olarak işaretleyip çözümünü konu olarak açabilirsinizBuldum hocam buldum
Geçen bir güncelleme geldi ondan karışmış olabilir hocam çözümünü gösteriyorum şimdi 12 saat uğraşın ardından inatla format atmaktan direkten döndüm yedekledim onlarida silcem şimdi uygulamaları çözüm şudurGeçmiş olsun Hayırlı olsun Çözüldü olarak işaretleyip çözümünü konu olarak açabilirsiniz
Nasıl yapacağız onu hocam tarif eder misinizGeçmiş olsun Hayırlı olsun Çözüldü olarak işaretleyip çözümünü konu olarak açabilirsiniz
Konu olarak açıp yazınGeçen bir güncelleme geldi ondan karışmış olabilir hocam çözümünü gösteriyorum şimdi 12 saat uğraşın ardından inatla format atmaktan direkten döndüm yedekledim onlarida silcem şimdi uygulamaları çözüm şudur
Nasıl yapacağız onu hocam tarif eder misiniz
Geçen bir güncelleme geldi ondan karışmış olabilir hocam çözümünü gösteriyorum şimdi 12 saat uğraşın ardından inatla format atmaktan direkten döndüm yedekledim onlarida silcem şimdi uygulamaları çözüm şudur
Nasıl yapacağız onu hocam tarif eder misiniz
Direk bu konuyu çözüldü olarak işaretleme varmı hocamKonu olarak açıp yazın
Direk bu konuyu çözüldü olarak işaretleme varmı hocam