Yardım Arka kamera porte modu sorunu

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.10.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar ön kameradan resim çektiğim zaman çok güzel arka planı bulaniklastiriyor ama arka kamera da ön kamera gibi arka planı bulanıklastırmıyor yok denecek kadar az diyebilirim yazılımsal sorunmu var acaba ?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhabalar,
Portre olarak çektiğiniz fotoğrafı, galeride açtığınız da sağ üst köşesin de yuvarlak bir ayar kısımı bulunur oradan düzenleyebilir arka planı ayarın izin verdiği kadar düzenleyebilir, bulanıklaştırabilirsiniz. Farklı senaryolar da oluşturabilirsiniz.
Arka kamera ile portre fotoğraf çekmek ve arka planı yeterince bulanıklaştırmak tamamen sizin eliniz de ve kabiliyetiniz de olan bir durumdur. Fotoğrafını çektiğiniz nesnenin yeteri mesafe de olması, ışığın doğru açıdan gelmesi ve odak noktasının portre de olması önemli etkenler. Dikkat etmeniz gereken birçok konu var aslında.

Oyla:

alisaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Sakaoğlu
Cihazım
mi4
Konular
15
Tavsiyem gcam kullan stockdan kat kat daha iyi çekiyor harika bir şey.

Oyla:

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar,
Portre olarak çektiğiniz fotoğrafı, galeride açtığınız da sağ üst köşesin de yuvarlak bir ayar kısımı bulunur oradan düzenleyebilir arka planı ayarın izin verdiği kadar düzenleyebilir, bulanıklaştırabilirsiniz. Farklı senaryolar da oluşturabilirsiniz.
Arka kamera ile portre fotoğraf çekmek ve arka planı yeterince bulanıklaştırmak tamamen sizin eliniz de ve kabiliyetiniz de olan bir durumdur. Fotoğrafını çektiğiniz nesnenin yeteri mesafe de olması, ışığın doğru açıdan gelmesi ve odak noktasının portre de olması önemli etkenler. Dikkat etmeniz gereken birçok konu var aslında.
Galeride dediğiniz yeri bulamadım Kendi galerisindemi açıyoruz kendi galerisinde sağ üst köşede birşey yok altlarda var filtre falan yazıyor

Oyla:
Üst Alt