Yardım Arayüz miui 10

Murathan67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
Pocofone f1
Konular
1
Herkese merhaba öncelikle 1 haftalık tap taze pocofone F1 kullanıcısı olarak aranizdayim sorum şu MIUI 9.6.25.0.arayüzünü 10.0.4.0 a yükseltme yapmalimiyim pek bir fikrim yok sizlerin yorumu önemli. Daha önce vipe p2 kullanıyordum..

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Hocam MİUİ 10 yenilikler getirdi. Zaten tanıtımıni incelemesini araştırabilirsin. Ama kişiye göre cihaza göre performansı değişiyor. Ben note 5 kullanıyorum. Miui 10.2.1.0 versiyonu şu an çok memnunum. Kişisel deneyim önemli bence. Denemeden iyi mi kötü mü anlamak mümkün değil bence. O yüzden ben son çıkan güncellemeleri hemen yaparım. Tavsiyem miui 10 denemen yönünde ama tercih senin tabiki :)

Oyla:

Murathan67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
Pocofone f1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam MİUİ 10 yenilikler getirdi. Zaten tanıtımıni incelemesini araştırabilirsin. Ama kişiye göre cihaza göre performansı değişiyor. Ben note 5 kullanıyorum. Miui 10.2.1.0 versiyonu şu an çok memnunum. Kişisel deneyim önemli bence. Denemeden iyi mi kötü mü anlamak mümkün değil bence. O yüzden ben son çıkan güncellemeleri hemen yaparım. Tavsiyem miui 10 denemen yönünde ama tercih senin tabiki :)
Endişemiz bataryalarimizin ömrünün kısalması onu merak ediyorum aslında

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Bende miui 10 kullanıyorum sıkıntı yok ama daha gelişmesi lazım

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Miui 10 candır, Windows 10 bilgisayarlar için neyse Miui 10 da Xiaomi için "o"dur.

Oyla:

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Hocam gelen güncellemeleri al bence, zaten eski sürümlerde dokunmatik hataları var vede yeni versiyonda 60fps video, gece çekimi, ultra ağır çekim falan var, hatta google kamera desteği (direk google play'den) bile geliyor.

Oyla:
Üst Alt