Sohbet Aranız da benim gibi haftada 1 telefon değiştiren var mı

Umudoski

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8
Meslek
Fırıncı
Konular
34
Acaba bir ben miyim öyle olan diye düşünüyorum abartısız haftada bir telefon değiştiriyorum maksimum 20 gün bu bende nerdeyse 7 8 yıldır süren bir şey eskiden daha çok dayanıyordu

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Maalesef bu bir hastalık. Hastalık derken grip gibi birsey degil bir nevi psikolojik birşey. İnsanin doyumsuzlugu mu desek yoksa baska birsey mi desek bilmiyorum. Üniversite yillarinda 2-3 ayda bir ben de değiştiriyordum hatta ticaretini de yaptim 2-3 yil. Zamanla alıştım alıştım alıştım derken üniversite bitip ortamim değişince yani memlekete dönünce bir duraksadim. Önemli olan ortaminizin degismesi. Telefon alip satmaya uygun bir yer yoksa mecburen duruyorsunuz.Suan yılda 1 telefon değiştiriyorum. Umarim bu ileride 2-3-4 yıl olur :) Allah kurtarsın.

Umudoski

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8
Meslek
Fırıncı
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bu bir hastalık. Üniversite yillarinda 2-3 ayda bir ben de değiştiriyordum hatta ticaretini de yaptim 2-3 yil. Zamanla alıştım alıştım alıştım derken üniversite bitip ortamim değişince yani memlekete dönünce bir duraksadim. Suan yılda 1 telefon değiştiriyorum. Umarim bu ileride 2-3-4 yıl olur :) Allah kurtarsın.
Valla bunu hep kullancam diyorum bi bakıyorum yeni çıkan telefon elimde kullanıyorum

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Valla bunu hep kullancam diyorum bi bakıyorum yeni çıkan telefon elimde kullanıyorum
Ben de ayni sizin gibiydim. Biraz yasim ilerledi biraz da ortam degistim ve onceliklerim yavas yavas değişti. Misal simdi araba almak icin para biriktiriyorum. Eskiden olsa telefon almak icin olurdu :)

Umudoski

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8
Meslek
Fırıncı
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de ayni sizin gibiydim. Biraz yasim ilerledi biraz da ortam degistim ve onceliklerim yavas yavas değişti. Misal simdi araba almak icin para biriktiriyorum. Eskiden olsa telefon almak icin olurdu :)
Biz aldık araba ne oldu hâlâ telefon değiştirip duruyoruz hocam elimizdekinin değerini hiç bir zaman bilemiyoruz bazen :D

Umudoski

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8
Meslek
Fırıncı
Konular