Soru Arama yönlendirme dolandırıcılığı olabilir dikkat

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arkadaşlar bir sorum olacak. Sanırım Xiaomi mi6 ile ilgili değil bu soru(m)num

Yönlendirme ayarlarına girdiğimde bu numara ile karşılaşıyorum. Yaptığım bir kaç araştırmadan sonra vodafone kullanıcılarının hepsinde olduğunu yazdıklarını gördüm. Ancak emin olmak istiyorum telefonum dinlenme gibi bu durumu söz konusu mu? Bu yazan 05463501033 nolu numara hakkında bilgisi olan varmı?

Vodafone kullanıcıları arama yönlendirme ayarlarına bakıp geri dönüş yaparsa sevinirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Beyler yapmayın allah aşkına ya clap~~clap~~

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Arama yaparken arada cızırtı tarzı bir ses duyarsanız bilinki dinliyorlardır :D :D Sıradan bir vatandaşı kim neden dinlemek istesinki sıradan bir vatandaşsanız tabii.

Oyla:

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arama yaparken arada cızırtı tarzı bir ses duyarsanız bilinki dinliyorlardır :D :D Sıradan bir vatandaşı kim neden dinlemek istesinki sıradan bir vatandaşsanız tabii.
Sıradanlık iyidir hocam biz garipleri kim ne yapsın sizde haklısını

Oyla:

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arkadaşlar, titizliğinizi anlıyorum. Ancak bu titizlik, pimpiriklik boyutuna ulaşınca komik şeyler çıkıyor ortaya. Günümüz şartlarında isteyen istediğine istediğini yapabilir. Özellikle de musluk elinde olanlar. Siz ne yaparsanız yapın, kendinizi de paralasanız sizi dinlemek isteyen, takip etmek isteyen, yazdıklarınızı görmek isteyen v.s. bunların hepsini yapabilir. Dolayısıyla bunların üzerine düşmek yerine, hayattan zevk almaya bakın. Benim inancıma göre bundan başka hayatımız olmayacak. Aksi halde dışarı çıkmamanız, teknolojik hiçbir alet/cihaz kullanmamanız, daha doğrusu evinize elektrik/pil ile çalışan hiçbir şey sokmamanız gerekecektir.

Size araştırmanız için bir numara daha vereyim. Sms ayarlarında mesaj merkezi diye bir numara var. Tüm SMS'ler oraya mı gidiyor acaba?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Siz dahil tüm yorumları okudum evet galiba benim pimpirikliliğimden kaynaklandı teşekkür ediyorum

Oyla:
Üst Alt