Soru Arama yönlendirme dolandırıcılığı olabilir dikkat

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arkadaşlar bir sorum olacak. Sanırım Xiaomi mi6 ile ilgili değil bu soru(m)num

Yönlendirme ayarlarına girdiğimde bu numara ile karşılaşıyorum. Yaptığım bir kaç araştırmadan sonra vodafone kullanıcılarının hepsinde olduğunu yazdıklarını gördüm. Ancak emin olmak istiyorum telefonum dinlenme gibi bu durumu söz konusu mu? Bu yazan 05463501033 nolu numara hakkında bilgisi olan varmı?

Vodafone kullanıcıları arama yönlendirme ayarlarına bakıp geri dönüş yaparsa sevinirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dreamby43

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
mi 5 s plus
Konular
4
bendede var aynı numara..
mi 5 s plus tel..

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Arkadaşlar Vodafone kullanmıyorum ama biliyorum o numara telesekreter numarası. Yani size ulaşılamadığında telesekretere mesaj bırakabilmeleri için.

Oyla:

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Vodafone kullanmıyorum ama biliyorum o numara telesekreter numarası. Yani size ulaşılamadığında telesekretere mesaj bırakabilmeleri için.

Peki hocam bu numarayı bizden hiç bi izin alınmadan arama yönlendirmeye eklemeleri suç değilmidir sizce

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Peki hocam bu numarayı bizden hiç bi izin alınmadan arama yönlendirmeye eklemeleri suç değilmidir sizce

Sanmıyorum zira açmak yada kapatmak sizin elinizde. Bu arayanı bil gibi bir hizmet bir servis. İnanın bana sizi dinlemek isterlerse böyle basit bir şekilde olmaz. Gerekte yok zaten buna. Ama emin olamıyorsanız yinede müşteri hizmetlerini arayıp o numaranın ne olduğunu sorabilirsiniz.

Oyla:

TaunMilitary

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Size ulaşılamadığı zaman mesaj bırakabilmelerinin yanı sıra sizi arayıpta ulaşamayan numaraların mesaj olarak gelmesini de sağlar. Akıllı telefon olsun ya da olmasın tüm operatörlerde bu sistem vardır.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar, titizliğinizi anlıyorum. Ancak bu titizlik, pimpiriklik boyutuna ulaşınca komik şeyler çıkıyor ortaya. Günümüz şartlarında isteyen istediğine istediğini yapabilir. Özellikle de musluk elinde olanlar. Siz ne yaparsanız yapın, kendinizi de paralasanız sizi dinlemek isteyen, takip etmek isteyen, yazdıklarınızı görmek isteyen v.s. bunların hepsini yapabilir. Dolayısıyla bunların üzerine düşmek yerine, hayattan zevk almaya bakın. Benim inancıma göre bundan başka hayatımız olmayacak. Aksi halde dışarı çıkmamanız, teknolojik hiçbir alet/cihaz kullanmamanız, daha doğrusu evinize elektrik/pil ile çalışan hiçbir şey sokmamanız gerekecektir.

Size araştırmanız için bir numara daha vereyim. Sms ayarlarında mesaj merkezi diye bir numara var. Tüm SMS'ler oraya mı gidiyor acaba?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Arkadaşlar, titizliğinizi anlıyorum. Ancak bu titizlik, pimpiriklik boyutuna ulaşınca komik şeyler çıkıyor ortaya. Günümüz şartlarında isteyen istediğine istediğini yapabilir. Özellikle de musluk elinde olanlar. Siz ne yaparsanız yapın, kendinizi de paralasanız sizi dinlemek isteyen, takip etmek isteyen, yazdıklarınızı görmek isteyen v.s. bunların hepsini yapabilir. Dolayısıyla bunların üzerine düşmek yerine, hayattan zevk almaya bakın. Benim inancıma göre bundan başka hayatımız olmayacak. Aksi halde dışarı çıkmamanız, teknolojik hiçbir alet/cihaz kullanmamanız, daha doğrusu evinize elektrik/pil ile çalışan hiçbir şey sokmamanız gerekecektir.

Size araştırmanız için bir numara daha vereyim. Sms ayarlarında mesaj merkezi diye bir numara var. Tüm SMS'ler oraya mı gidiyor acaba?

Arkadaşımızın bundan başka bir hayat olmadığı ile ilgili düşüncesi dışında hepsine katılıyorum. Benim inancıma göre ölümden sonra bir hesap ve yeni sonsuz bir hayat var ve öyle yada böyle bir gün öleceğiz, o yüzden hayatı kendimize zehir etmeden dikkatli yaşayalım derim.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşımızın bundan başka bir hayat olmadığı ile ilgili düşüncesi dışında hepsine katılıyorum. Benim inancıma göre ölümden sonra bir hesap ve yeni sonsuz bir hayat var ve öyle yada böyle bir gün öleceğiz, o yüzden hayatı kendimize zehir etmeden dikkatli yaşayalım derim.

Ben bu dünyadaki hayatı kastetmiştim. Reenkarnasyon'a inanmıyorum yani.

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Ben bu dünyadaki hayatı kastetmiştim. Reenkarnasyon'a inanmıyorum yani.

Ben yanlış anladım galiba, problem yok o vakit tamamına katılıyorum :)

Oyla:
Üst Alt