Yardım Arama kayıtları Sorunsalı

yusuf424242

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi Red Mi9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MUİ 12.5.5
Telefon Modeli
REDMİ 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar bana yapılan haksızlığa karşı bir dava açmam gerekiyor ve avukatla görüşmeme istinaden bir kaç ay öncesinden beni arayan kişinin sadece aradığı vakitlerinin ekran görüntüsü lazım. Fakat telefonum çağrı kayıtlarının son 1 ay öncesini hep silmiş. Bunları kurtarmamın bir yolu var mı? Teşekkür ederim.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Türk telekom kullanıyorum. Kendi uygulamasında geçmiş aylarda kimle konuştuğum, İnternet kullanimlarim görünüyor fakat numara tam görünmuyor. Bu şekilde işinize yarar mı bilmiyorum. TT değil Vodafone veya Turkcell kullanıyorsanız onlarda da muhtemelen bu olay mevcuttur. Şansınızı deneyin derim.

Örnek
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Emrekrks0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t
Konular
34
dava açacağın zaman bunu operatöründen alabilirler

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Avukatınız aracılığı ile dava açtığınızda operatör kayıtlarınız incelenir, yasal bir durum olduğu için gerekli bilgileri ilgili operatörde avukatınız aracılığı ile paylaşır benzeri bir durum benimde başıma gelmişti. Aramadığım halde bir bayan onu aradığımı ve taciz içerikli mesajlar attığımı beyan ediyordu, kadının akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı sonradan arama kayıtlarım kullandığım operatörden avukatım aracılığı ile talep edilmişti, hiçbirşey ortaya çıkmadı.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Turkcell de detay görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20220706_131453.jpg
    IMG_20220706_131453.jpg
    192,2 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

yusuf424242

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi Red Mi9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı şu Vodafone uygulamasında bana son 6 ayı gösteriyor. Bana son 2 yıl lazım. Çağrı merkezi diyorki bayilerimiz son 2 yılı verebiliyor. Bayiye gidiyorum biz veremiyorum biz göremiyorum diyorlar. Bizim amacımız mahkeme yolu ile talep etmeden önce kayıtları çıkarıp davaya sağlam girmek ve avukata zaman kazandırmak. Mahkeme talep ederse iş uzar gider diye düşünüyorum. Henüz avukatına görüşmedim kayıtları bulup göndereceğim dedim avukata.

Ayrıca data recovery tarzı yazılımlar ile son 4 5 ayı görebiliyorum daha öncesi için root gerekiyor. Huawei mate 10 lite telefonum da var onun geçmişi lazım root olmuyor fakat bootloader kilidi vermediği için Huawei artık. Babacam bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt