Bu yöntem ile Google contacts tamamen kaldırıp, Xiaomi contacts yükledim. anons olmadan ve tüm konuşmaları kayıt eder hale getirdim ama kişi detaylarında girmiyor. Geçici olarak işimi gördü. İhtiyacı olan olursa diye buraya bıraktım.
Hongkong yaparsak Google servisleri çalışır mı? Xda da Endonezya ve Tayland bölgelerini önermişler hep.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Edit:
NUCAR44 rumuzlu üyenin desteği ile yukarıda bahsettiğim sorunu da çözdük.
Çözüm: sorun Xiaomi kişilerin varsayılan olarak atanamamasından dolayı kaynaklanıyor. Ayarlar uygulamalar varsayılan uygulamalar bölgesindeki Ara seçiminde Xiaomi kişiler uygulamasını seçilenmemesi sorunun kaynağı. Bunu çözmek için Play Store'dan Google kişiler ve Google telefon uygulamalarını yüklüyoruz sonrasında yine "Ayarlar uygulamalar varsayılan uygulamalar" bölgesinden "Ara" ya girip Google telefon uygulamasını seçiyoruz geri çıkıyoruz sonra tekrar aynı yere girip xiaomi'nin kişiler ve telefon uygulamasını seçiyoruz böylece sorun çözülmüş oluyor. Opsiyonel olarak yüklemiş olduğumuz bu Google telefon uygulamasını "System App Remover" uygulaması ile devre dışı bırakabiliriz.
Ayrıca Bluetooth kulaklıkları ile yapılan görüşmeleri de çok güzel iki tarafli kayıt ediyor. Bunu daha önce rootsuz bir cihazda yapıldığını görmemiştim.
NUCAR44'a çok teşekkür ederim. Telefonu sıfırlamaya gerek kalmadan sorunu çözdü.