Yardım Arama esnasında sesin bozulması

Murat Uzunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 5+
Konular
4
Whatsapp discord Instagram gibi internet uzerinden yaptığım konuşmalar da arada sırada yani çoğunlukla telefondan cızırtı geliyor 2-3 sny sonra bi 6-7 sny sesim karşı tarafa gitmiyor onun seside bana gelmiyor
Normal arama yaparken böyle bir sıkıntım yoktu telefonu sıfırladım düzelir diye düzelmedi yardımcı olursaniz sevinirim

bilmoş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
0
Whatsapp discord Instagram gibi internet uzerinden yaptığım konuşmalar da arada sırada yani çoğunlukla telefondan cızırtı geliyor 2-3 sny sonra bi 6-7 sny sesim karşı tarafa gitmiyor onun seside bana gelmiyormNormal arama yaparken böyle bir sıkıntım yoktu telefonu sıfırladım düzelir diye düzelmedi yardımcı olursaniz seviniriö
bu soruna çözüm bulan görmedim malesef. ilgilenen de yok. 1-2 ay olacak devam ediyor. miui 13 ile ilgili bir sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün bu soruna yeni bir boyut daha eklendi. telefonun arama ve bildirim sesleri de uçtu. çalmıyor. hoparlör çalışıyor ancak arama bildirimleri vs. gelmiyor. çok ilginç bir durum.

Murat Uzunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 5+
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu soruna çözüm bulan görmedim malesef. ilgilenen de yok. 1-2 ay olacak devam ediyor. miui 13 ile ilgili bir sorun.

bugün bu soruna yeni bir boyut daha eklendi. telefonun arama ve bildirim sesleri de uçtu. çalmıyor. hoparlör çalışıyor ancak arama bildirimleri vs. gelmiyor. çok ilginç bir durum.
Sende de bu sorun kaynaklı mı sadece bende sanıyordum.

bilmoş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
0
bu sorun çok yaygın. şikayetvar sitesinde belki yüzden fazla şikayet kaydı var. miui 13'e güncelleyen herkeste vardır.

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
5
Miui 12 ye dön rahat et ben iki cihazımdada bu şekilde kullanıyorum. Ayrıca bariz performans ve pil tüketim farkı var.

Murat Uzunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 5+
Konular
4
Miui 12 ye dön rahat et ben iki cihazımdada bu şekilde kullanıyorum. Ayrıca bariz performans ve pil tüketim farkı var.
Kanka nasıl döneceğim

Hocam kesin olarak imei sıfırlanır mı telefonum yurt dışı çünkü de

Murat Uzunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 5+
Konular
4
Telefonumun bir hattını hiç kullanmadım diğer hattım imeili acaba imei sıfırlanırsa diğer hattı 3 ay kullanabilir miyim ?

tuncayca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 13
Konular
5
Kanka nasıl döneceğim

Hocam kesin olarak imei sıfırlanır mı telefonum yurt dışı çünkü de
Telefonun sıfırlanacak resimlerin falan yedeğini al. Bootloader açık olmalıdır. Forumda note 10s için " unu" indir. MiFlash uygulaması ile 12.5 romunu yükle. Konu ile ilgili forumlar mevcut. IMEI konusu ise BOX ile telefoncu atmış ise imei gider yazılım ile kendin SIM2 ye attıysan gitmez.

Üst Alt