- Adım
- Sefa Mert
- Cihazım
- OnePlus 9R & Po
- Konular
- 34
Arkadaşlar bugün gelen miui 12 eu stable romda arama ekranı açılmıyor kimseyle görüşme sağlanmıyor. Kurmayın sakın.
Miui 12 üzerine direk flash yapınca açılmama gibi bir sorunu olmaz değil miNote 10 veya note lite için farketmez. Burdan indirin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Olmaz. Telefon hafızasına at twrp den instal yap.Miui 12 üzerine direk flash yapınca açılmama gibi bir sorunu olmaz değil mi
Gömmek derken hocam nasıl yaniyüklemeyi yaptım şu an sıkıntı yok. hatta direk 11 üstüne kurdum twrp ile ardından açıldı telefon ayarları yaptım sonra yine twrp ile magisk yükledim sonra magisk güncelledim magisk manager yükleyerek modülü gömdüm şu an on numara beş yıldız...
Magisk açıyoruz sol üstteki üç çizgiyi tıklıyoruz. Modüllere geliyoruz + tuşuna basıp indirmiş olduğumuz modülü yüklüyoruz(gömüyoruz)...Gömmek derken hocam nasıl yani
Bu romu güncelliyici kısmından indirsek direk kendi twrp üzerinden kuruyor mu. Custom eu romMagisk açıyoruz sol üstteki üç çizgiyi tıklıyoruz. Modüllere geliyoruz + tuşuna basıp indirmiş olduğumuz modülü yüklüyoruz(gömüyoruz)...