- Adım
- kopuk
- Cihazım
- s8
- Konular
- 9
Saf android arama , mesaj ve rehberini kullaniyoruz redmi note8 pro olarak . Baya bi tepki almis zaten . Aramalr kayit ozelligide yok .malum stock android olunca . Miui olmasina ragmen telefonlarimizda niye boyle bi duruma gitmis redmi anlamadim .sanirim android 10 ve miui 11 geldiginde bunu degistirecekler.. uzattim ama cevap hayır ...Bu cevapla şeklini değiştirebiliyor muyuz resmi note 8 pro kullanıyorum
Tşk ederim cihazın eksiği çok yani buradan bu anlaşılıyor Boomerang uygulamasında hata veriyorSaf android arama , mesaj ve rehberini kullaniyoruz redmi note8 pro olarak . Baya bi tepki almis zaten . Aramalr kayit ozelligide yok .malum stock android olunca . Miui olmasina ragmen telefonlarimizda niye boyle bi duruma gitmis redmi anlamadim .sanirim android 10 ve miui 11 geldiginde bunu degistirecekler.. uzattim ama cevap hayır ...
Yazılimsal sorunlar halledelir guncellemeyle . Ve emin ol en kısa zamanda yeni guncelleme gelir . Onemli olan donanimsal sorun olmasin .Tşk ederim cihazın eksiği çok yani buradan bu anlaşılıyor Boomerang uygulamasında hata veriyor
Aynen öyle ama mi band 4 bilene Türkçe dil gelmedi inş bunda böyle sıkıntı olmadan çözerlerYazılimsal sorunlar halledelir guncellemeyle . Ve emin ol en kısa zamanda yeni guncelleme gelir . Onemli olan donanimsal sorun olmasin .