Sohbet Apu sisteme ekran karti takinca anakart tan goruntu alinirmi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Tam olarak ekran kartının marka modelini belirtmeniz gerek bazıları overclocklu Tİ versiyonu oluyo gpu-z uygulamasından bilgi edinebilirsiniz eğer güç kaynağınız yetersizse oyuna girdiğinizde %100 yük altında bilgisayar kendini kapatır zaten. 12v kanalından verdiği güç düşük geldi bana yetersiz kalabilir. kaliteli 400w güç kaynakları 12v kanalından 360w güç verebiliyor mesela.

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Bende de apu sistem var. Görüntüyü ryzen 2400g den alıyorum. Ekran kartıda 1050ti. Oyun ya da programları çalıştırırken sağ tık yapıp hangi grafik işlemciyle çalıştırmak istediğini seçebiliyorsun

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
Tam olarak ekran kartının marka modelini belirtmeniz gerek bazıları overclocklu Tİ versiyonu oluyo gpu-z uygulamasından bilgi edinebilirsiniz eğer güç kaynağınız yetersizse oyuna girdiğinizde %100 yük altında bilgisayar kendini kapatır zaten. 12v kanalından verdiği güç düşük geldi bana yetersiz kalabilir. kaliteli 400w güç kaynakları 12v kanalından 360w güç verebiliyor mesela.
zotac gtx 560 amp edition 1gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

216 mi emin misiniz. Öyleyse i PSU kullanmayın. 450 ve üzeri 80 plus almalısınız.
Bu 80+ ne oluyor hocam bu kadar önem gösteriyorlar ille sartmi 80+
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de apu sistem var. Görüntüyü ryzen 2400g den alıyorum. Ekran kartıda 1050ti. Oyun ya da programları çalıştırırken sağ tık yapıp hangi grafik işlemciyle çalıştırmak istediğini seçebiliyorsun
Ekran karti apunun goruntusu aktarabiliyir o zmn cok ilginç hocam verdiniz bilgi icin cok teşekkür ederim saolun

Üst Alt