Yardım Aptx HD - Redmi Note 8 Pro - Sennheiser CX 6.00 BT

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar

Redmi note 8 pro ve sennheiser cx 6.00 bt kulaklık cihazım var ve kulaklık aptx HD destekli ancak telefonla eşleyince SBC ile bağlanıyor. Geliştirici seçeneklerinde Bluetooth ses kodlayıcıları kısmında aptx seçeneği var seçiyorum fakat bağlantı türü değişmiyor ve yine standart bağlantıya devam ediyor. Bu konu bilgisi olan var mı? Nasıl Aptx HD ses alabiliriz.

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Anladım hocam iş uzun öyleyse. BL kilidi açılacak 2-3 hafta onu beklemek gerek ardından TWRP yüklenecek, ardından Magisk, ardından modül.

Eğer senin için çok mesayi geliyorsa bu işler bence böyle devam et. Ayrıca Bluetooth ayarlarında kulaklıklara bağlandığında seçeneklerde AAC seçeneği çıkıyorsa onu da seçebilirsin SBC ye göre bir nebze daha iyi olabilir.
Kulaklığa bağlantı yapılınca herhangi bir seçenek sunmuyor doğrudan sbc olarak bağlıyor. Geliştirici seçenekleri ise tüm bağlantı türlerini içerse de değişiklik yapmıyor görsel olarak seçiyorsun ama menüden çıkıp geri gelince yine sbc olarak etkin olduğu görülüyor.

Bl kilidini kaldırmayıp sbc olarak devam edeceğim telefona müdehale etmemeye karar verdim. Belki zamanla güncelleme ile xiaomi bu kodlamayı ekler kitaplığı, teşekkür ediyorum destekleriniz için.

Oyla:

Murat Nuri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nuri
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Modüle baktim android 10u desteklemediğini söylemişler

Oyla:

cprogrammer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit Kabuli
Cihazım
Redmi 8
Konular
11
QC CSR'yi 2015'de satın altı. aptx 80*lerden beri var. Yani QC SoC şart değil. SoC blueooth modülünün desteklemesi gerekiyor.
Oreo'dan itibaren aptx ve v10dan itibaren aptx HD zaten android ille birlikte açık kaynak kod. Yani bir şey yüklemeniz gerekmiyor bu versionlar için.

Oyla:
Üst Alt