Yardım Aptoide güncellemeler hakkında

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3.0 global
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar aptoide programı sürekli güncelleme gösteriyor. Mağaza da güncelleme görülmemesine rağmen bu program üzerinde güncelleme görünüyor. Bunun sebebi nedir ve program güvenilir midir güncelleme konusunda?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar aptoide programı sürekli güncelleme gösteriyor. Mağaza da güncelleme görülmemesine rağmen bu program üzerinde güncelleme görünüyor. Bunun sebebi nedir ve program güvenilir midir güncelleme konusunda?
Günümüzde Google play Store'da bile zararlı uygulamalar yayınlana biliyor iken aptoide gibi warez içerik paylaşımı yapan bir mecranın çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günümüzde Google play Store'da bile zararlı uygulamalar yayınlana biliyor iken aptoide gibi warez içerik paylaşımı yapan bir mecranın çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum.
Hocam bilgi güvenliğinden çok güncellemelerin doğruluğu hakkında bilgi almak için açtım konuyu. Çünkü markette görünmeyen güncelleme sürekli programda indirilebilir olarak görülüyor.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hocam bilgi güvenliğinden çok güncellemelerin doğruluğu hakkında bilgi almak için açtım konuyu. Çünkü markette görünmeyen güncelleme sürekli programda indirilebilir olarak görülüyor.
Aptoide'de genel bir yürütme sistemi yok.Her firmanın kendi mağazası var.Denetleme olayı düşük olduğu için aynı anda play store ve oraya yüklenmiş olsa bile uygulama denetim süreleri nedeni ile diğerinde daha erken yayınlanmış oluyor.

Oyla:
Üst Alt