Apple iPhone 6’daki kronik sorun!

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
hocam her cihaz için geçerli değil ya :) evde samsung s3-5-6 var mesela hepsi cyanogenmod-miui li ve orjinalinden çok daha iyiler :D
Samsunglar istisna. :)))

OnePlus 3 cihazımdan Tapatalk kullanarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sadece link ile ki linkten de anlaşılacağı üzere sadece dikkat çekip milleti meraklandırıp o linke tıklatmayı amaçlayan ve içinde de yüzeysel olarak yada hatta alakası bile olmayan bir haberi sunan haberler paylaşmayı tasvip etmiyoruz.
Burada elbette haberi siz yapmadığınız için lafım kaynak siteyedir. Ancak siz de en azından haberin içeriği ile ilgili bir bilgilendirme yaparak o linki de kaynak olarak verebilirsiniz. Mesela bilmem ne uygulamasında şunları şunları yapınca şöyle bir sorun ortaya çıkıyormuş gibi.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Sadece link ile ki linkten de anlaşılacağı üzere sadece dikkat çekip milleti meraklandırıp o linke tıklatmayı amaçlayan ve içinde de yüzeysel olarak yada hatta alakası bile olmayan bir haberi sunan haberler paylaşmayı tasvip etmiyoruz.
Burada elbette haberi siz yapmadığınız için lafım kaynak siteyedir. Ancak siz de en azından haberin içeriği ile ilgili bir bilgilendirme yaparak o linki de kaynak olarak verebilirsiniz. Mesela bilmem ne uygulamasında şunları şunları yapınca şöyle bir sorun ortaya çıkıyormuş gibi.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyarılarınızı dikkate alıyorum, bu link konusuna dikkat ederim bundan sonra.
Yalnız haber çok yüzeysel gelmedi bana o yüzden paylaşayım dedim.
Nasıl xiaomi cihazları artısı eksisi ile değerlendiriyorsak diğer cihazlarla ilgilide bilgilendirme iyi olur diye düşündüm.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Uyarılarınızı dikkate alıyorum, bu link konusuna dikkat ederim bundan sonra.
Yalnız haber çok yüzeysel gelmedi bana o yüzden paylaşayım dedim.
Nasıl xiaomi cihazları artısı eksisi ile değerlendiriyorsak diğer cihazlarla ilgilide bilgilendirme iyi olur diye düşündüm.

Doğrudur, ben haberin içeriğini okumadım. Çünkü bu şekildeki başlıklarla (burada sizi değil kaynağı kastediyorum) yapılan haberlere pek itibar etmiyorum. Bu üslup bana her zaman hit arttırmak için yapılan tıklama tuzağı olarak gelmiştir.
Bu nedenle öncelikle içerik hakkında insanları bilgilendirecek bir yazı, link hakkında bilgi verecek ve konuyla ilgilenen birisiyse daha ayrıntılı bilgi almak için aşağıda verilecek kaynak linkine tıklayacaktır.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Doğrudur, ben haberin içeriğini okumadım. Çünkü bu şekildeki başlıklarla (burada sizi değil kaynağı kastediyorum) yapılan haberlere pek itibar etmiyorum. Bu üslup bana her zaman hit arttırmak için yapılan tıklama tuzağı olarak gelmiştir.
Bu nedenle öncelikle içerik hakkında insanları bilgilendirecek bir yazı, link hakkında bilgi verecek ve konuyla ilgilenen birisiyse daha ayrıntılı bilgi almak için aşağıda verilecek kaynak linkine tıklayacaktır.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Doğru, teknoloji haberlerinde bahsettiğiniz uyduruk habercilik çok fazla budabilinçli okuyucunun fazlasıyla canını sıkıyor.
Dünya değişiyor, sektörler kendi habercilerini kendi içlerinden çıkartmak zorundalar artık, belli konuları haberleştirmek için sadece iletişim eğitimi almak yetmiyor(ki onun bile çok uzağındayız) çalışılan sektörle ilgili extra uzmanlık gerekiyor.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Olay ciddileşiyor...
Geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sunulan iPhone 6 serisinde milyonlarca kullanıcı dokunmatik sorunu yaşamaya başladı. Özellikle telefonların uzun süreli kullanımları sonrasında yaşanmaya başlanan bu sorun nedeniyle telefonlar kullanım dışı kalırken, bu durumdan muzdarip kişiler adına önemli bir mücadele başlatıldı. Bu kapsamda Apple için iPhone 6 serisi hakkında dava süreci başlatılacak. Reuters’da yer alan haberlerde iPhone 6 için toplu bir davanın açılacağı belirtilirken, bu davanın kullanıcı lehine çözümlenmesi halinde Apple için zorlu bir dönem başlayacak.

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
İlginç. 6 plus var suana kadar herhangi bir sorun yasamadım değisim gibi bir karar cıkarda cihazımda sorun tespit edilirse iyi olur tabi :)

Üst Alt