Yüklemeye çalıştığınız virüs proğramı vb. faydadan çok zararı vardır. Xiaomi cihazlarda yüklü gelen güvenlik uygulaması ( içinde antivirüs de barındırıyor) cihazınız için yeterli korumayı zaten sağlıyor. Dikkatli kullanırsanız 3.parti antivirüs proğramına hiç bir şekilde ihtiyaç yoktur.Hmm anladım site yoneticisi ne yazayım bari de halletsinler yardımlarınız için teşekkür ederim
Zaten antivirüs programını crackli indirmenin ne anlamı var orası da muamma hocamYüklemeye çalıştığınız virüs proğramı vb. faydadan çok zararı vardır. Xiaomi cihazlarda yüklü gelen güvenlik uygulaması ( içinde antivirüs de barındırıyor) cihazınız için yeterli korumayı zaten sağlıyor. Dikkatli kullanırsanız 3.parti antivirüs proğramına hiç bir şekilde ihtiyaç yoktur.
İndirenlerin vardır bir bildiği, bizim bilmediğimiz..Zaten antivirüs programını crackli indirmenin ne anlamı var orası da muamma hocam
Şaka mısın kardeş? Önce android sürümü ile ne alakası var diye üslub kullanıyorsun, sonra da android sürümü ile uyumlu değildir diyorsun, kendinle çelişip rezil ettiğin için teşekkürler.
Hocam ona göre yardımcı olmak için sürümü sordum mi6 kullanıyorum android 8 de ayrıştırma hatası veren android 9 da çalışıyor büyütmeye gerek yok konu cevabına ulaştı zatenTerbiyesizlik yapma. Senin yaşın kaçta bana kardeş falan diyorsun? Hangi uygulamayı yüklediğini bilmeden ne diye android versiyonunu soruyor, o anlamda yazdım ben.
Burda rezil olan biri varsa bu üslübla sensin..
Hocam ona göre yardımcı olmak için sürümü sordum mi6 kullanıyorum android 8 de ayrıştırma hatası veren android 9 da çalışıyor büyütmeye gerek yok konu cevabına ulaştı zaten
Terbiyesizlik yapma. Senin yaşın kaçta bana kardeş falan diyorsun? Hangi uygulamayı yüklediğini bilmeden ne diye android versiyonunu soruyor, o anlamda yazdım ben.
Burda rezil olan biri varsa bu üslübla sensin..
Ee onu denemek için indir dim diğer uygulamalarda aynısını yapti da onda da aynımı diye indirdim denedimYüklemeye çalıştığınız virüs proğramı vb. faydadan çok zararı vardır. Xiaomi cihazlarda yüklü gelen güvenlik uygulaması ( içinde antivirüs de barındırıyor) cihazınız için yeterli korumayı zaten sağlıyor. Dikkatli kullanırsanız 3.parti antivirüs proğramına hiç bir şekilde ihtiyaç yoktur.
açıklar suistimal edilmeden güncellenerek kapatıldığı gibi tam terside olabiliyor. yani lisanslıda bazen sıkıntı yaşatabilir. sonuçta windowsta virüs programıda crackli ise belli bi yere kadar yinede koruma sağlarZaten antivirüs programını crackli indirmenin ne anlamı var orası da muamma hocam
Doğrudur hocamEe onu denemek için indir dim diğer uygulamalarda aynısını yapti da onda da aynımı diye indirdim denedim
Aynen hocam. Hiç olmadı, para vermek istemiyorsanız avg ücretsiz. Ama bi parliament parasına lisanslı virüs programı yüklemek daha güvenli ve şart artık. Ayrıcaaçıklar suistimal edilmeden güncellenerek kapatıldığı gibi tam terside olabiliyor. yani lisanslıda bazen sıkıntı yaşatabilir. sonuçta windowsta virüs programıda crackli ise belli bi yere kadar yinede koruma sağlar
dip: son 5 yıldır lisanslı kullansamda öncesinde dönem dönem yaygınlaşan virüsleri crackli programlarla temizlediğim olmuştu. yinede 20 tl w10pro ve 30-50 arası yıllık lisanslı virüs programı var iken bence crack gibi şeylerle uğraşmaya gerek yok