Yardım Apk paket ayrıştırma hatası

ardacan15

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ardacan
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
31
Slm iyi günler apk yüklerken paket ayrıştırma hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hmm anladım site yoneticisi ne yazayım bari de halletsinler yardımlarınız için teşekkür ederim
Yüklemeye çalıştığınız virüs proğramı vb. faydadan çok zararı vardır. Xiaomi cihazlarda yüklü gelen güvenlik uygulaması ( içinde antivirüs de barındırıyor) cihazınız için yeterli korumayı zaten sağlıyor. Dikkatli kullanırsanız 3.parti antivirüs proğramına hiç bir şekilde ihtiyaç yoktur.

Son düzenleme:
Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Yüklemeye çalıştığınız virüs proğramı vb. faydadan çok zararı vardır. Xiaomi cihazlarda yüklü gelen güvenlik uygulaması ( içinde antivirüs de barındırıyor) cihazınız için yeterli korumayı zaten sağlıyor. Dikkatli kullanırsanız 3.parti antivirüs proğramına hiç bir şekilde ihtiyaç yoktur.
Zaten antivirüs programını crackli indirmenin ne anlamı var orası da muamma hocam:D

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Şaka mısın kardeş? Önce android sürümü ile ne alakası var diye üslub kullanıyorsun, sonra da android sürümü ile uyumlu değildir diyorsun, kendinle çelişip rezil ettiğin için teşekkürler.

Terbiyesizlik yapma. Senin yaşın kaçta bana kardeş falan diyorsun? Hangi uygulamayı yüklediğini bilmeden ne diye android versiyonunu soruyor, o anlamda yazdım ben.
Burda rezil olan biri varsa bu üslübla sensin..

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Terbiyesizlik yapma. Senin yaşın kaçta bana kardeş falan diyorsun? Hangi uygulamayı yüklediğini bilmeden ne diye android versiyonunu soruyor, o anlamda yazdım ben.
Hocam ona göre yardımcı olmak için sürümü sordum mi6 kullanıyorum android 8 de ayrıştırma hatası veren android 9 da çalışıyor büyütmeye gerek yok konu cevabına ulaştı zaten

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Hocam ona göre yardımcı olmak için sürümü sordum mi6 kullanıyorum android 8 de ayrıştırma hatası veren android 9 da çalışıyor büyütmeye gerek yok konu cevabına ulaştı zaten

Yok ben gayet açık yazmışım mesajı, uygulamayı bilmeden android sürümü sormanın anlamı yok, siz cevap yazmamışsınız, bu arkadaşa ne olmuşsa birden atarlanmış oradan seviyesiz bir şekilde.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61

Yaş olarak kimsenin yaşını göremiyorum burada doğrusu, pekala iyi günler size. Rencide edici konuştuğunuzu sandım, irrite oldum ben de.
Yani şahsi olarak size bir art niyetim yok, arkadaşı aşağılar gibi konuştuğunuzu sandım, kendi doğrusunu anlamış zaten.

Oyla:

ardacan15

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ardacan
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
31
Ee onu denemek için indir dim diğer uygulamalarda aynısını yapti da onda da aynımı diye indirdim denedim

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Zaten antivirüs programını crackli indirmenin ne anlamı var orası da muamma hocam:D
açıklar suistimal edilmeden güncellenerek kapatıldığı gibi tam terside olabiliyor. yani lisanslıda bazen sıkıntı yaşatabilir. sonuçta windowsta virüs programıda crackli ise belli bi yere kadar yinede koruma sağlar :D

dip: son 5 yıldır lisanslı kullansamda öncesinde dönem dönem yaygınlaşan virüsleri crackli programlarla temizlediğim olmuştu. yinede 20 tl w10pro ve 30-50 arası yıllık lisanslı virüs programı var iken bence crack gibi şeylerle uğraşmaya gerek yok :)

Son düzenleme:
Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Ee onu denemek için indir dim diğer uygulamalarda aynısını yapti da onda da aynımı diye indirdim denedim
Doğrudur hocam
açıklar suistimal edilmeden güncellenerek kapatıldığı gibi tam terside olabiliyor. yani lisanslıda bazen sıkıntı yaşatabilir. sonuçta windowsta virüs programıda crackli ise belli bi yere kadar yinede koruma sağlar :D

dip: son 5 yıldır lisanslı kullansamda öncesinde dönem dönem yaygınlaşan virüsleri crackli programlarla temizlediğim olmuştu. yinede 20 tl w10pro ve 30-50 arası yıllık lisanslı virüs programı var iken bence crack gibi şeylerle uğraşmaya gerek yok :)
Aynen hocam. Hiç olmadı, para vermek istemiyorsanız avg ücretsiz. Ama bi parliament parasına lisanslı virüs programı yüklemek daha güvenli ve şart artık. Ayrıca
bende antivirüslerin serial kodunu internetten bulup kurdum. Bu şekilde kullanımda sıkıntı yok. Yada regeditten system32 den kalıntıları silip trial sürümünün süresini uzatanlarda var tamamız. Ama fix,patch ve cracklerin yüzde 95 i virüslü. Bazıları kullanıma hazır bekliyor bazı virüslerde sistemi çok yormadan genellikle bilgisayar bostayken çalışıyor. Yani belli bir süre bile koruma sağlayamıyor maalesef.

Oyla:
Üst Alt