Yardım Apk bir uygulama yüklendikten sonra bütün uygulama hesaplarından çıkış

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 10.3.4.0 OCAMIXM
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba sevgili forum üyeleri ! Apk bir oyunu sisteme yükledikten sonra oyunun ikinci bölümüne geçtiğimde telefon aniden kapandı ve tekrar açıldığıında google hesaplarıma giriş yapmamı istedi. Lakin şifreyi doğru da girmeme rağmen bir türlü açılmadı ve ekrandan bekletti. Daha sonra telefonun yeniden başlattığımda tüm hesapların kayoblmuş olduğunu gördüm .Google dışında Whatsapp Twitter gibi birçok uygulamadaki hesaplardan da çıkış yapılmıştı. Mi hesabı dahil . Bu zamana kadar çoğu kez apk yükleyen birisi olarak ilk kez bu sorunla karşılaştım. Sorun apkdan mıdır yoksa başka bir şeyden midir tekrar yaşanmaması için ne yapmamız gerekir neyden kaynaklanmıştır bilgisi olan varsa analtabilirse memnun kalırım. İyi forumlar.
Edit: Tarayıcı da sürekli hata vermekte

mertylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
3
Keşke kaldırmasalardıda hangi siteden olduğunu bilseydik... Böyle yerleri ifşa etmek gerekiyor

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Keşke kaldırmasalardıda hangi siteden olduğunu bilseydik... Böyle yerleri ifşa etmek gerekiyor
Hocam şimdi %100 uygulamadan kaynaklı diyemeyiz. Önce kontrol edilmesi lazım, APK'nin boyutu büyük o yüzden ona uygun analiz ettirebileceğim bir yer arıyorum. Warez içerikli konuların açılması yasak olmasa oyun sever arkadaşlara bayağı sağlam bir konu açacağım ama maalesef yasakmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam olağan dışı birşey görünmüyor. Bizden önce 6 Mayıs'ta taratılmış zaten. HybridAnalysis yüz (100) MB'tan büyük olduğu için kabul etmedi ama dosyada bilgileri çalan türden bir virüs görünmüyor. Tahminimce bundan önce yüklediğiniz herhangi bir uygulamadan olabilir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam internetten asla modlu bir APK yüklemeyin demek biraz kesin bir hüküm oldu. Site güvenilir olduktan sonra modlu APK yükleyebilirsiniz sorun yok. Yakın zamanda güvenilir ve temiz modlu APK'ler hakkında bir konu açacağım. Mod'lu APK sitelerinin %90'ı birbirinden alırlar uygulamanın isminin sonuna kendi web sitelerinin ismini koyarlar sonra konu açarak paylaşırlar. Bunların hepsinin geldiği ana siteler var, oralardan indirip kullanırlarsa hiçbir sorun kalmaz. Şöyle desek daha yerinde olur. Önünüze gelen her siteden modlu APK indirmeyin, kurmayın.
Hocam, bu site güvenilir bir site olarak değerlendiriliyordu diğer bu tür siteler arasında ama kendileri kontrol bile etmemiş yüksek ihtimalle. Şimdi diğer paylaşımlarına güvenmek ne kadar doğru? Sizin güvenilir dediklerinizin de apkleri sonuna kadar kontrol ettiğini sanmıyorum. Bu nedenle internetten modlu apk kesinlikle indirmemek en doğru çözüm. Zira bir apk tüm hesaplardan çıkış yaptırabiliyorsa (yüksek ihtimalle arkada klavyeyi veya direkt yazılan şifreyi de takip ediyor) daha başka şeyle yapan ne kadar apk vardır kim bilir.

Ki durumun illegal oluşu, haram oluşu konusuna değinmiyorum daha.

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hocam, bu site güvenilir bir site olarak değerlendiriliyordu diğer bu tür siteler arasında ama kendileri kontrol bile etmemiş yüksek ihtimalle. Şimdi diğer paylaşımlarına güvenmek ne kadar doğru? Sizin güvenilir dediklerinizin de apkleri sonuna kadar kontrol ettiğini sanmıyorum. Bu nedenle internetten modlu apk kesinlikle indirmemek en doğru çözüm. Zira bir apk tüm hesaplardan çıkış yaptırabiliyorsa (yüksek ihtimalle arkada klavyeyi veya direkt yazılan şifreyi de takip ediyor) daha başka şeyle yapan ne kadar apk vardır kim bilir.

Ki durumun illegal oluşu, haram oluşu konusuna değinmiyorum daha.
Peki

Oyla:
Üst Alt