İpucu APatch ve KernelSU kurulumu

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
insallah sonunuz halolmutur hocam cok sık gıremıyorum bi aksılık olursa yazın yınede

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
38
insallah sonunuz halolmutur hocam cok sık gıremıyorum bi aksılık olursa yazın yınede
hayırlı akşamlarınız olsun hocam, kusura bakmayın yazmayı ihmal ettim. Evet oldu fakat hyperos 3.0 kulladığım o roomda olmadı. elite rom hyperos 2.0 kurdum onda kernelsu ile direk çözüldü. şuan sorunsuz kullanıyorum. Fakat önceki roomda okadar modül kurdum hiç biriside işe yaramadı ne yaptıysam. birde kernelsu yu kaldırmama ragmen artık hafızasına almısmıdır nedir ona ragmen banka uygulamasına giremiyordum.

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Hocam, yamasız init_boot yükleyince sorununuzun çözülmesi gerekir. Ancak bazı banka uygulamaları basit integrity (bütünlük) kontrolü ile çalışmıyor sanırım. Ben KernelSU ile banka uygulamalarını kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım; muhtemelen kullandığınız modüllerden dolayı bir sıkıntı çıkmış olabilir. Ben sadece App Manager’a yetki veriyorum, herhangi bir modül veya yama kullanmıyorum; bu şekilde bir sorun olmuyor. Şu anda LineageOS ve microG kullanıyorum.

Üst Alt