Hocam bir de KSU methodunu detaylı anlatsanız çok iyi olur.
KSU-Kerneller root olduğunuzu kernelin içinde muhafaza ettikleri için banka uygulamalarının root olduğunuzu bilmesi imkansızdır, çünkü kernelin içinde ne var, ne yok göremezler, bilemezler.
Öncelikle kurulu romunuzun kerneli KSU özellikli olmalıdır, eğer kernel KSU özellikli değilse Roma uygun bir KSU-KERNEL kurulmalıdır.
Daha sonra KERNELSU.apk uygulaması internetten indirilip kurulmalıdır. Tüm gerekli zip modülleri KernelSU uygulaması ile kurulacaktır.
Modüller :
- Zygisk-Next
- Tricky-Store
- PlayIntegrityFix
- LsPosed
-Systemless-Hosts-KernelSU
Bu modüller KernelSU ile kurulduktan sonra Reboot yapılır. Daha sonra yüklenen modüller Update yapılır.
Daha sonra YASNAC.apk internetten indirilip kurulmalıdır.
Sisteme kurduğunuz uygulamalara gerekli olursa KernelSU ile Super User (Root) yetkisi verebilirsiniz.
Daha sonra Zygisk-LsPosed modülünün yapılandırma kısmındaki aç yazısını tıklayarak LSPOSED uygulamasını elde ederek masaüstüne çıkarmalısınız.
Bundan sonra Ayarlar-Uygulamalar bölümünde PlayStore ve Google Play Hizmetlerini temizlemek gerekir. Bunu da yaptıktan sonra YASNAC üzerinden Pass geçişi gerçekleştirilmelidir. İşlem tamamdır.
Not: Tamamen doğaçlama yaptığım bu anlatım umarım faydalı olur.