Soru Apatch Root Gizleme

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Arkadaşlar kernelsu ve sufs modülde sorun yok paycell açılıyor. Ancak bir sıkıntı var. systemless hosts modülünü kaldırmanız gerekiyor. Paycell systemless hosts modülünden rootlu cihazları yakalıyor.
Systemless modülü yerine bindhost modülünü, uygulama gizlemek için de zygisk assistant modülünü kullanabilirsiniz. veuzman0725 B_O_S_S

Ekli dosyalar

• Zygisk-Assistant-v2.1.3-7b35d36-release.zip
    387,4 KB · Görüntüleme: 8
  • bindhosts.zip
    50,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

hardlove72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
0
Hocam cevap için teşekkürler. Benim cihazda Magisk yüklü başka da bir şey yok. İlk mesajlarda arkadaşın verdiği modül ve uygulamayı da yükledim ama yine olmadı. Tam olarak hangi uygulamayı yüklemem gerekiyor.
Hocam bildiğimi aktardım bende başka bir bilgim yok maalesef

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
27
Hocam cevap için teşekkürler. Benim cihazda Magisk yüklü başka da bir şey yok. İlk mesajlarda arkadaşın verdiği modül ve uygulamayı da yükledim ama yine olmadı. Tam olarak hangi uygulamayı yüklemem gerekiyor.
Öncelikle AAM, YASNAC, MAGİSK kurulmalı ve LsPOSED oluşturulmalıdır. Daha sonra AMM ile modüller kurulmalıdır.

Kurulacak modüller :
- MagiskHide Props Config
- Play Integrity Fix
- Shamiko
- Systemless Hosts
- Zygisk - LsPosed

Not: Magisk gizlenmelidir. Tüm bu işlemler bittikten sonra tüm google uygulamaları tecrit edilmelidir.Ayrıca Playstore ve Google Play Hizmetleri Uygulama bölümünde temizlenmelidir. Bunun hemen ardından YASNAC ile Pass geçişi gerçekleştirilmelidir. İşlem tamamdır. Genel bir anlatımla yapılacak işlem böyledir.

*** KSU methodu daha kolay ve daha etkindir. Önerilir.

hardlove72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
0
Öncelikle AAM, YASNAC, MAGİSK kurulmalı ve LsPOSED oluşturulmalıdır. Daha sonra AMM ile modüller kurulmalıdır.

Kurulacak modüller :
- MagiskHide Props Config
- Play Integrity Fix
- Shamiko
- Systemless Hosts
- Zygisk - LsPosed

Not: Magisk gizlenmelidir. Tüm bu işlemler bittikten sonra tüm google uygulamaları tecrit edilmelidir.Ayrıca Playstore ve Google Play Hizmetleri Uygulama bölümünde temizlenmelidir. Bunun hemen ardından YASNAC ile Pass geçişi gerçekleştirilmelidir. İşlem tamamdır. Genel bir anlatımla yapılacak işlem böyledir.

*** KSU methodu daha kolay ve daha etkindir. Önerilir.
Hocam bir de KSU methodunu detaylı anlatsanız çok iyi olur.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
27
Hocam bir de KSU methodunu detaylı anlatsanız çok iyi olur.
KSU-Kerneller root olduğunuzu kernelin içinde muhafaza ettikleri için banka uygulamalarının root olduğunuzu bilmesi imkansızdır, çünkü kernelin içinde ne var, ne yok göremezler, bilemezler.

Öncelikle kurulu romunuzun kerneli KSU özellikli olmalıdır, eğer kernel KSU özellikli değilse Roma uygun bir KSU-KERNEL kurulmalıdır.
Daha sonra KERNELSU.apk uygulaması internetten indirilip kurulmalıdır. Tüm gerekli zip modülleri KernelSU uygulaması ile kurulacaktır.

Modüller :
- Zygisk-Next
- Tricky-Store
- PlayIntegrityFix
- LsPosed
-Systemless-Hosts-KernelSU

Bu modüller KernelSU ile kurulduktan sonra Reboot yapılır. Daha sonra yüklenen modüller Update yapılır.
Daha sonra YASNAC.apk internetten indirilip kurulmalıdır.

Sisteme kurduğunuz uygulamalara gerekli olursa KernelSU ile Super User (Root) yetkisi verebilirsiniz.

Daha sonra Zygisk-LsPosed modülünün yapılandırma kısmındaki aç yazısını tıklayarak LSPOSED uygulamasını elde ederek masaüstüne çıkarmalısınız.

Bundan sonra Ayarlar-Uygulamalar bölümünde PlayStore ve Google Play Hizmetlerini temizlemek gerekir. Bunu da yaptıktan sonra YASNAC üzerinden Pass geçişi gerçekleştirilmelidir. İşlem tamamdır.

Not: Tamamen doğaçlama yaptığım bu anlatım umarım faydalı olur.

hardlove72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
0

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K60
Konular
10
Magisk uygulamasına girin sonra ayarlarına tıklayın oradan magisk uygulamasını gizle var tıklayın yeni settings APK kuracak ya da ismini değiştirebilirsiniz size kalmış kurduktan sonra magisk uygulamasını silin ve yeni kurduğumuz magisk ( settings ) uygulamasını girin sonrasında yine ayarlara tıklayıp reddetme listesini Zygisk seçeneklerini aktif edip reddetme listesini yapılandırma tıklayın orada rootu görmeyecek uygulamayı seçin tabiki rootu görmeyecek uygulamayı indirip açmadan yapın bu işlemleri sonrasında yeniden başlatın artık uygulama rootu görmeyecektir ben bu şekilde yapıyorum

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Magisk uygulamasına girin sonra ayarlarına tıklayın oradan magisk uygulamasını gizle var tıklayın yeni settings APK kuracak ya da ismini değiştirebilirsiniz size kalmış kurduktan sonra magisk uygulamasını silin ve yeni kurduğumuz magisk ( settings ) uygulamasını girin sonrasında yine ayarlara tıklayıp reddetme listesini Zygisk seçeneklerini aktif edip reddetme listesini yapılandırma tıklayın orada rootu görmeyecek uygulamayı seçin tabiki rootu görmeyecek uygulamayı indirip açmadan yapın bu işlemleri sonrasında yeniden başlatın artık uygulama rootu görmeyecektir ben bu şekilde yapıyorum
Bu yöntem çalışmıyor..!

B_O_S_S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BOSS
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Systemless modülü yerine bindhost modülünü kurduktan sonra paycell root'u yakalayamadı. Yardım için teşekkürler.
Hocam sadece Magisk üzerinden bindhost yüklediniz, başka ekstra bir şey yapmadınız öyle değil mi? Yani ekstra bir uygulama yok.

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Systemless Host modülünü silip yerine bindhost modülünü kurdum. Paycell rootu algıladı. Uygulama verilerini sıfırlayıp bütün modülleri devre dışı bırakınca da Paycell rootu algılıyor. Device ID değiştirildi, Magisk gizlendi, sorun nerede olabilir?

Üst Alt