Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AraçlarAPatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi
merhaba arkaşlar ,apatch hyper os de nasıl kuracağız poco x 3 pro custom port rom hyperos kurdum daha öncesinde miui 14 rom vardı kurmuştum sorunsuz
hatta şuanda da miui 14 note 10 pro ya da apatch kurdum sorunsuz. ama hyper os de olmuyor mu acaba.
APatch ve KernelSU'nun ilginç bir özelliğini kullanan bir modül. Doğru yerde doğru klasörleri oluşturarak doğrudan system, vendor gibi partitionlara doğrudan overlayfs oluşturuyor. Yüklü modüllerle ne kadar etkileşir bilemem. Sizin modülün ise tek yaptığı bu klasörleri oluşturmak.
Not: Magisk'te böyle bir gizli özellik yok, o yüzden Magisk'te çalışmaz.
merhaba arkaşlar ,apatch hyper os de nasıl kuracağız poco x 3 pro custom port rom hyperos kurdum daha öncesinde miui 14 rom vardı kurmuştum sorunsuz
hatta şuanda da miui 14 note 10 pro ya da apatch kurdum sorunsuz. ama hyper os de olmuyor mu acaba.
Custom romlarda kimse garanti veremez bu tür şeyleri, bu tür soruları rom geliştiricisine sormak daha yararlı olacaktır.
Bende HyperOS var, KernelSU da yükleniyor, APatch da yükleniyor. Stok rom ama (Xiaomi 12T).
Düzenleme: Gönderirken "Hata: Bir sorunla karşılaştık" yazısı aldım tekrar tıkladım, iki kere göndermiş birini sildim şimdi(otomatik birleştirme olmasa silemezdim).