twrp ile full yedek alın. sonra temiz bi kurulum yaparak aex romu deneyin. umarım benim gibi seversiniz.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Şu an xiaomieu stabil kullanıyorum. Bu romu denemek istiyorum. Twrpden yedek alıp tekrar geri dönüş imkanımız var mı ya da sorun olur mu acaba? Teşekkürler.
tabi ki. insan sıkılıyor ama bazen de adam gibi çalışsın uğraşmayayim da diyor yaniTeşekkürler. Bakalım nasıl bir rommuş. Bazen değişiklik iyidir.
Sizin aldığınız bu ekran süresini ben ekstra bir şey yüklemeden alıyorum (Kernel,Greenify,Adaway vs.vs.) . Telefonum 20 Ağustos 2016 da alınma 3 yıllık Mi5 3/32 versiyon. Şuan aktif olarak Pixel Experience 9 kullanıyorum. Mobil veri, Wifi, konum ve senkronizasyon hep açık ekran parlaklığı her zaman otomatikte mobil veri ağırlıklı kullanırsam 3:30-4 saat civarında ekran süresi alıyorum. Wifi ağırlıklı kullanırsam 5 saat ve üzeri ekran süresi alıyorum. Daha fazla dikkat edip konum , mobil veri , senkronizasyon gibi özellikleri biraz daha kıstığım zaman maksimum 6 saat 40 dk gibi bir süre ekran süresi almayı başardım. Forumda bizzat benim açmış oldugum mi5 için Pixel Experience 9.0 Konusu var , orada yükleme talimatları ve ilgili ekran alıntıları mevcut. Konuyu incelemenizi ve denemediyseniz pixel experienceyi denemenizi tavsiye ederim. ( Konu güzel olmuş, ellerinize sağlık )Önce batarya kullanım istatistiklerini vereyim ve bu istatistiklerin 2.5 yıllık batarya ile aldığımı bilin. Yeni batarya siparişi verdim 1 ay içinde gelir, o zaman yine test eder sonuçları burada paylaşırım. rom'u indirip benim kullandığım şekilde kullanmak isteyenlere de yanlarına indirme linki koydum ama indirmek için telegram yüklemeniz şart.
telefonunuza yapacağınız işlemlerden ben sorumlu değilimdir.
konuya sonradan eklemeler de yapacağım... takipte kalınız
Telefon : xiaomi mi 5 32gb
Root : magisk v18.1 (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
adaway : yüklü (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
Rom : AospExtended ROM V6.4 (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
firmware :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kernel : Gemini_Darkness_EAS-2019-02-23-1312 (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
Ekran parlaklığı : %20-%40 (gün içinde)
Gps : kapalı
Wi-fi : açık
Sekronizasyon : kapalı
Mobil Veri : kapalı (30 dakika açık kaldı)
Greenify : yüklü ( googleplay'den indirebilirsiniz)
pil tasarrufu : açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
selam, öncelikle ben 1.5 yıldır sürekli rom denedigim için bataryayı mahvetmisimdir. yoksa ki 2017de 4.5g mobil veri ile 10 saat ekran süresi de almışlığım vardı. yeni gelecek batarya ile şayet sahte çıkmazsa güzel süreler alırım diye düşünüyorum. pixel'i denedim, açıkçası sevemedim ve bi sekilde şarj çok hızlı gitti o romda. aex'in içinde gelen miui kamerasından dolayı, hem microg desteğinden dolayı hem akıcı hem de darkness kernel ile batarya dostu bi hal aldığı için sevdim. akıcılik olarak pixel de iyiydi. şu yeni batarya gelsin de o zaman yine test edeceğim. pixel'e de belki bi şans daha veririm ilerde, teşekkür ederim.Sizin aldığınız bu ekran süresini ben ekstra bir şey yüklemeden alıyorum (Kernel,Greenify,Adaway vs.vs.) . Telefonum 20 Ağustos 2016 da alınma 3 yıllık Mi5 3/32 versiyon. Şuan aktif olarak Pixel Experience 9 kullanıyorum. Mobil veri, Wifi, konum ve senkronizasyon hep açık ekran parlaklığı her zaman otomatikte mobil veri ağırlıklı kullanırsam 3:30-4 saat civarında ekran süresi alıyorum. Wifi ağırlıklı kullanırsam 5 saat ve üzeri ekran süresi alıyorum. Daha fazla dikkat edip konum , mobil veri , senkronizasyon gibi özellikleri biraz daha kıstığım zaman maksimum 6 saat 40 dk gibi bir süre ekran süresi almayı başardım. Forumda bizzat benim açmış oldugum mi5 için Pixel Experience 9.0 Konusu var , orada yükleme talimatları ve ilgili ekran alıntıları mevcut. Konuyu incelemenizi ve denemediyseniz pixel experienceyi denemenizi tavsiye ederim. ( Konu güzel olmuş, ellerinize sağlık )
Nohon Bataryaları çok övüyorlar. Benim tespitlerime göre benim bataryanın % 70 civarı falan bir sağlığı var. Bende en yakın zamanda Nohon batarya almayı düşünüyorum Aldığınız batarya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.selam, öncelikle ben 1.5 yıldır sürekli rom denedigim için bataryayı mahvetmisimdir. yoksa ki 2017de 4.5g mobil veri ile 10 saat ekran süresi de almışlığım vardı. yeni gelecek batarya ile şayet sahte çıkmazsa güzel süreler alırım diye düşünüyorum. pixel'i denedim, açıkçası sevemedim ve bi sekilde şarj çok hızlı gitti o romda. aex'in içinde gelen miui kamerasından dolayı, hem microg desteğinden dolayı hem akıcı hem de darkness kernel ile batarya dostu bi hal aldığı için sevdim. akıcılik olarak pixel de iyiydi. şu yeni batarya gelsin de o zaman yine test edeceğim. pixel'e de belki bi şans daha veririm ilerde, teşekkür ederim.
evet nohon diyorlar başka bişey demiyorlar ben indirimde ve japon malı olduğu için şans vermek adınaNohon Bataryaları çok övüyorlar. Benim tespitlerime göre benim bataryanın % 70 civarı falan bir sağlığı var. Bende en yakın zamanda Nohon batarya almayı düşünüyorum Aldığınız batarya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.