Hocam ne desem, en son ne zaman klasik TWRP kullandığımı hatırlamıyorum. Zamanında banada epeyi sıkıntı yaşatmıştı.En son aşamada hocam ,fakat twrp klasik olan ,orange değil.
Geliştirici mi 9t ve diğer birkaç telefona android 11 sürümlü yeni romları takır takır paylaşıyor ama bizim cihaza gelmedi hala. Bize ne zaman gelir bilginiz var mı hocam?Hocam ne desem, en son ne zaman klasik TWRP kullandığımı hatırlamıyorum. Zamanında banada epeyi sıkıntı yaşatmıştı.
Orange Fox son sürüm stabil R11 kullanmanızı tavsiye ederim. Birde konudaki yükleme yöntemiyle dosyaları kullanırsanız sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Hocam Android 11 ile ilgili herhangi bir net açıklamaya rastlamadım. GitHub'ta çalışmalar devam ediyordu, ne zaman tamamlayıp yayınlarlar meçhul.Geliştirici mi 9t ve diğer birkaç telefona android 11 sürümlü yeni romları takır takır paylaşıyor ama bizim cihaza gelmedi hala. Bize ne zaman gelir bilginiz var mı hocam?
Bir de hangi romlarda oneplus launcher romda gömülü olarak geliyor biliyor musunuz? Aşık oldum resmen oneplus launchera. Miui launcherı özlemiyorum sayesinde.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Launcher hangisi acaba, op var ise güzel.Android 11 tabanlı 2.0.1 sürümü geldi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yeni sürüm OOS vendor ile geldi, nasıl bir kurulum yolu izlediniz?Op yok hocam.
Yükleme sonrası yeniden başlatmada orange foxa atıyordu sürekli. Eski sürüme döndüm.
Oos vendoru okudum ancak ne olduğunu bilemedim.Hocam yeni sürüm OOS vendor ile geldi, nasıl bir kurulum yolu izlediniz?
Format Data + 5 Wipe ardından direk rom kurulumu şeklinde yapılması gerekiyordu. Bu şekilde yaptıysanız sürekli döngüye takılıyorsa DFE de kullanmak gerekebilirdi.