Yardım Aosp romlarda ses sorunu

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
Arkadaşlar Türkiye resmi garantili mi5s telefonumda aosp tabanli 8.0 üzeri romlarda gelen-giden arama (görüşme) sesi gidiyor. 1 dk önce arama yaptığımda çalışırken 1 dk sonraki aramada ses gidiyor. Hem karşı tarafın sesi gelmiyor hem benim sesim gitmiyor. Telefonu restart yapmadan düzelmiyor . Restart yapıyorum bir müddet sonra kendi kendine yine gidiyor. Gün içinde belki 10-15 defa restart yapıyorum. MIUI nin kendi stabil, beta veya custom romlarinda böyle bir sıkıntı yok. 7.1 aosp romlarda da yok. 8.0, 8.1 ve 9.0 aosp romlarda bu sorun var. Bir çözümü var mıdır. Yoksa sadece bende mi sorun var. Factory reset full vipe en son firmware herşeyi deniyorum olmuyor.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Arkadaşlar Türkiye resmi garantili mi5s telefonumda aosp tabanli 8.0 üzeri romlarda gelen-giden arama (görüşme) sesi gidiyor. 1 dk önce arama yaptığımda çalışırken 1 dk sonraki aramada ses gidiyor. Hem karşı tarafın sesi gelmiyor hem benim sesim gitmiyor. Telefonu restart yapmadan düzelmiyor . Restart yapıyorum bir müddet sonra kendi kendine yine gidiyor. Gün içinde belki 10-15 defa restart yapıyorum. MIUI nin kendi stabil, beta veya custom romlarinda böyle bir sıkıntı yok. 7.1 aosp romlarda da yok. 8.0, 8.1 ve 9.0 aosp romlarda bu sorun var. Bir çözümü var mıdır. Yoksa sadece bende mi sorun var. Factory reset full vipe en son firmware herşeyi deniyorum olmuyor.
Sizinde fark ettiğiniz gibi rom tabanlı bir sorun, geliştiricinin herhangi bir fix paylaşıp paylaşmadığına bakın. Sonuç alamazsanız rom konusunda ki mesajlara bir göz atın belki bir başkası çözümü paylaşmıştır veya konuya problemi yazın geliştirici görecektir.

Oyla:

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki benden başka bu sorunu yaşayan var mi. Bunu merak ediyorum.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm