Sohbet AOSP Rom Tavsiyeleri

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Miui rom kullanamayan bir ben bar benden içerde :) ne yaptıysam olmuyor arkadaşlar... Her türlü romu denedim lakin içim aosp de.. bende dayanamadım şuan Pixel 3 romdayım... Şuan bir sıkıntı yok.. lakin siz değerli forumdaşların yorumlarına fikirlerine açığım... Aosp rom kullanan arkadaşların yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum...

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Ne tesadüf, ben de miui olmayan romu kullanamıyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Pixel experience bence aralarında en güzel ve en günceli fakat miui senkronizasyonu beni miui ye bağlıyor maalesef.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Miui rom kullanamayan bir ben bar benden içerde :) ne yaptıysam olmuyor arkadaşlar... Her türlü romu denedim lakin içim aosp de.. bende dayanamadım şuan Pixel 3 romdayım... Şuan bir sıkıntı yok.. lakin siz değerli forumdaşların yorumlarına fikirlerine açığım... Aosp rom kullanan arkadaşların yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum...
Hocam aosp olarak, aosip rom denemenizi şiddetle tavsiye ederim.. Cihazınız için var mı bilemiyorum..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Android 7 sonrası AOSP romlarda genel olarak hep bir şeylerin eksik olması, beni iyice soğuttu ve Miui bazlı romlara, daha doğrusu EU Beta ya bağladı, artık içimden başka rom deneyesim bile gelmiyor... Haftalık EU Beta güncellemesi bana kafi geliyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Ben Redmi note 5 cihazıma Pixel experience plus kurdum birde İce cold 6 stabil çekirdek (kernel) kurdum şarjıda güzel akıcılığıda. Android 10 ? Beğenmedim

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Pixel Romlarda en sevdiğim google ekosisteminin güzel çalışması. Miui "sorun yoksa sorun vardır" mantığıyla ilerlediği için stabil sürümünde bile sürprizlerle karşılaşabiliyorsunuz. Pixel romlarda bu hatalar bu kadar çok olmuyor ve göze batmıyor. Ben o yüzden daha çok seviyorum Pixel romları. Akıcılığı, bildirimlerin düzenli gelmesi, fazla pil tüketmemesi ve Telefon > Pc senkronizasyonunun hızlı olması benim seçimim için yeterli oluyor.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tesadüf, ben de miui olmayan romu kullanamıyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saygılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui Can'dır, Mi ise Canan

Saygılar

Hocam aosp olarak, aosip rom denemenizi şiddetle tavsiye ederim.. Cihazınız için var mı bilemiyorum..
Denemedim hiç... Pixel3 rom kullanıyorum şuan.. android 10 mu o avaba?

Ben Redmi note 5 cihazıma Pixel experience plus kurdum birde İce cold 6 stabil çekirdek (kernel) kurdum şarjıda güzel akıcılığıda. Android 10 ? Beğenmedim
Pixel 3 ve mipa kernel ikilisi.. android 10 da şu alt çizgiye bayıkıyorum.. 9da daha kalın ve kısa

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Android 7 sonrası AOSP romlarda genel olarak hep bir şeylerin eksik olması, beni iyice soğuttu ve Miui bazlı romlara, daha doğrusu EU Beta ya bağladı, artık içimden başka rom deneyesim bile gelmiyor... Haftalık EU Beta güncellemesi bana kafi geliyor

Miroom ile yaz düğünü, Eu beta ile kır düğünü yapan birisi olarak herkese tavsiyem Eu beta olur. Miroom ile ilişki stabil yürüyemedi ne yazık ki. Eu beta ile şuan çok mutluyuz. Zaman neyi gösterir bilemiyorum. :) party~~

Üst Alt