- Adım
- ramazan
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 23
Merhaba poco x3 nfc için en sık güncelleme alan 3 custom aosp rom söyler misiniz, güncelleme desteği en iyi olan
peki arrow os gibi güncelleme alan başka alternatif var mı çünkü rom değiştiriyorum hep en iyisini seçicemGünlük güncelleme veren ARROWOS
Rom - ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]
ArrowOS, sistemi basit, temiz ve düzenli tutmak amacıyla başlatılan AOSP/CAF tabanlı bir projedir. Sadece, gerçekten YARARLI olacak doğru ve en çok kullanılan özellikleri ekledik. Günün sonunda, daha iyi pil ömrü ile sorunsuz performans sunmayı hedefliyoruz. Bağlantılar Android 11 FW ArrowOS...forum.miuiturkiye.net
arrow os. derpfest ve corvus denediniz mi? bu 3 rom da iyi geldi banaBen neredeyse her romu denedim. Evolutuion x unofficial geliştirici çok güncelleme veriyor. Evolutuion x unofficial uzun süre kullanmış biri olarak şuan ancient os kullanıyorum çok iyi geldi bana
Hocam Ancient os indirme linki varmı ?Ben neredeyse her romu denedim. Evolutuion x unofficial geliştirici çok güncelleme veriyor. Evolutuion x unofficial uzun süre kullanmış biri olarak şuan ancient os kullanıyorum çok iyi geldi bana