Rom AOSP Rom kullanan varmı?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben oyun oynadığım için biraz az gidiyor. Şöyle diyeyim 5 saat aralıksız pubg oynattı ve %3 şarj kaldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende de S3 mini vardı sene 2015te çok güzel resurrection remix romları vardı S3 mini için
Pubg wifi ile mi oynadınız mobil veri ile mi ?
Hocam eskiden casper telefonum vardı ondan android 7 resurrection remix kurardım verdiği özelleştirmeler falan aşırı hoşuma giderdi. Bozmadılarsa hâlâ aynı şekildedir :)
Çok övüyorlar hocam bende geçmeyi düşünmüyor değilim happy~~

seferizm

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Pubg wifi ile mi oynadınız mobil veri ile mi ?

Çok övüyorlar hocam bende geçmeyi düşünmüyor değilim happy~~
Wifi hocam ama mobil veri her zaman arkada açıktı ve benim batarya kapasitem %77 hocam.

seferizm

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Dediğiniz gibi ise çok güzel değerler hocam.
Hocam pubgsiz 8 saat 2 dakika ekran süresi aldım. Ekran resmi alacağım bir dahakine buradan gönderirim ve cihazım redmi note 7

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam pubgsiz 8 saat 2 dakika ekran süresi aldım. Ekran resmi alacağım bir dahakine buradan gönderirim ve cihazım redmi note 7
Miui 12 Masik premium da mobil veri ile 8 saat ve üzeri alabiliyorum.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Bütün aosp romlar lineageos tabanlıdır. Lineageos bir tel için derleme yapınca bu taban alınır. Settings.apk açılır içine özelleştirme ile ilgili kodlar ve smaliler yerleştirilir. Birkaç APK roma eklenir ve derlenir. Android kod mantığını ve smalilerin çalışma mantığını çözen herhangi biri çok iyi bir bilgisayarı veya kiralık sunucu ile rahatlıkla yapabilir.
Teknik olarak aosp romların birbirinden tek farkı birkaç minik resim ve menü sırasıdır.
Ancak çok iyi ekipleri olan yazılım uzmanları bulunan Dirty Unicorn, Omni ve aklıma gelmeyen en fazla iki takım daha bunların dışındadır. Onlar birçok apkyı romlarına göre editler, sisteme tweakler ekler ve kerneli romlarına uyarlarlar. Bunlarda fark olur. Diğerlerinde hiçbir ciddi fark yoktur. RRemix takımının başında bir Türk geliştirici var. Kendisi öyle sıradan kişilerle pek muhatap olmaz. Orta segment cihazları ciddiye almaz. Bu itibarla pek RR deneyimim olmadı.

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Mi 8 kullanıyorum aosp ve eu beta yı karşılaştırmıştım tarayıcıda 20 dk lık videolarda miui yüzde 5-6 harcarken aosp 3-4 civarı harcıyor oyun oynamayan kişiler için ciddi batarya tasarrufu sağlar aosp.

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34

Cyanogenmod, Omni, Dirty Unicorn bu işi hakkıyla yapanlardır. Gerçekten hız isteyen biri için temel rom üreticileridir. Zamanında CM vazgeçilmezimdi. Tabi bunlar Samsung Galaxy Note 2 kullandığım zamanlardı ve gerçekten güzeldi :) Şuan daha sakin kullandığım için Global sürüm işimi görüyor. Eskilere gittik iyi oldu :)

seferizm

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Cyanogenmod, Omni, Dirty Unicorn bu işi hakkıyla yapanlardır. Gerçekten hız isteyen biri için temel rom üreticileridir. Zamanında CM vazgeçilmezimdi. Tabi bunlar Samsung Galaxy Note 2 kullandığım zamanlardı ve gerçekten güzeldi :) Şuan daha sakin kullandığım için Global sürüm işimi görüyor. Eskilere gittik iyi oldu :)
Size katılıyorum hocam, S3 mini cihazım son cm sürümü ile adeta uçuyordu. Android 4.1.2 ile gelen telefonu android 8e kadar desteklemişlerdi.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Cyanogen şimdi isim değiştirdi ve lineageos oldu. Hala devam ediyor yani.
Adını unuttuklarım DotOs ve Havoc idi. DotOs Hintli geliştiricilerin ve gerçekten farklı.
Havoc ise pie ile parladı.

Üst Alt