- Adım
- Hasan
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 11
Aosb kullanacak olsam MiA3 alırmım Fakat RN8 için şuan sorunsuz Miui romu yok. Neredeyse hepsini denedim hepsinde sorun var. Buradan şunlar çıkarılabilir: Ya cihazda gerçekten donanımsal arıza yada kalitesizlik var ya da RN8'den sorumlu ekip stajyer ekip Gördüğüm sorunları sıralayayım başka hangi cihazda var bu kadar :
- Işık sensörü çok geç algılıyor ve çok geç ayarlıyor ekran ışığını.
- Yakınlık sensörü sorunu global stablede mevcut. Arama yaparken ekran kapanıyor açılmıyor.
- Miroom, Eu romlarında kilitli ekrana çift tıklama ile ekran açınca bazen ekran açılıp hemen kapanıyor.(göz kırpar gibi)
- Sadece Global Stablede karşılaşmadığım Diğer romlarda karşılaştığım sorun da kendi kendine dokunma.
- En sonuncusu da şu lanet olası animasyonlar. Tam ekran kullanımında cihazın gücümü yetmiyor yoksa animasyonlar mı iyi ayarlanmamış bilmiyorum sebebini. Ama Tam ekran kullanımında bazen akıcı genelde kasıyor.
Tuşlu kullanımda da son iki uygulama arası geçiş için menü tuşuna iki kere basınca acayip kasarak geçiş yapıyor.
İşin özü o para ya bu hizmet der gibi bir cihaz
O kadar saydırdım ama seviyorum cihazı. Sadece şu sorunlar kafamı bozuyor.
- Işık sensörü çok geç algılıyor ve çok geç ayarlıyor ekran ışığını.
- Yakınlık sensörü sorunu global stablede mevcut. Arama yaparken ekran kapanıyor açılmıyor.
- Miroom, Eu romlarında kilitli ekrana çift tıklama ile ekran açınca bazen ekran açılıp hemen kapanıyor.(göz kırpar gibi)
- Sadece Global Stablede karşılaşmadığım Diğer romlarda karşılaştığım sorun da kendi kendine dokunma.
- En sonuncusu da şu lanet olası animasyonlar. Tam ekran kullanımında cihazın gücümü yetmiyor yoksa animasyonlar mı iyi ayarlanmamış bilmiyorum sebebini. Ama Tam ekran kullanımında bazen akıcı genelde kasıyor.
Tuşlu kullanımda da son iki uygulama arası geçiş için menü tuşuna iki kere basınca acayip kasarak geçiş yapıyor.
İşin özü o para ya bu hizmet der gibi bir cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar saydırdım ama seviyorum cihazı. Sadece şu sorunlar kafamı bozuyor.