Portlanmis rom Portlanmis kamera sağlıklı calismasini beklemeyin böyle durumlarda.
talhacker Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Talha Cihazım Xiaomi 13T Yaş 29 Konum İstanbul Katılım 26 Temmuz 2019 Konular 21 Mesajlar 1.710 Çözümler 9 Tepkime puanı 2.086 Puanları 138 20 Ocak 2020 #11 Portlanmis rom Portlanmis kamera sağlıklı calismasini beklemeyin böyle durumlarda.
Emreygdn71 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Emre Cihazım Gm 4g Yaş 28 Konum Afyon Katılım 11 Aralık 2018 Konular 14 Mesajlar 65 Tepkime puanı 29 Puanları 18 20 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 talhacker' Alıntı: Portlanmis rom Portlanmis kamera sağlıklı calismasini beklemeyin böyle durumlarda. Genişletmek için tıkla ... Hocam laglar olabilir ama video çekmiyor sıkıntı orda Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Ocak 2020 Emreygdn71' Alıntı: Hocam laglar olabilir ama video çekmiyor sıkıntı orda Genişletmek için tıkla ... Sonunda sorunu çözdüm video modunda görüntü sabitleyiciyi kapatınca çekiyor :/ Son düzenleme: 20 Ocak 2020
talhacker' Alıntı: Portlanmis rom Portlanmis kamera sağlıklı calismasini beklemeyin böyle durumlarda. Genişletmek için tıkla ... Hocam laglar olabilir ama video çekmiyor sıkıntı orda Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Ocak 2020 Emreygdn71' Alıntı: Hocam laglar olabilir ama video çekmiyor sıkıntı orda Genişletmek için tıkla ... Sonunda sorunu çözdüm video modunda görüntü sabitleyiciyi kapatınca çekiyor :/