Rom [AOSP][CAF]Nitregeon OS 7.1.1

• Konbuyu başlatan lazye
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 86
  • Görüntüleme 10K

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Herhangi bir bug var mı hocam? Birisi çekilen resimleri paylaşmış sanki hafif bulanık gibi duruyor, sizce nasıl kamera?
miui kamerasını tutmaz ama kamera bence orta derecede geceleri kötü yeterli ışıkta eskisine göre çok daha iyi bence en azından çok daha canlı herhangi bir bug'a rastlamadım hocam ben ayrıca hızlı şarjı denedim senin için 1930 Mah değer aldım yani çalışıyor sorunsuz.. Benim için şuana kadar en ufak bir sorun yok beklemede pil süresini merak ediyorum çok inşallah %1-2 dir. Bluettoothla ses paylaşımı yaptığımda çok iyi çalıştı. Stock romda bile bu kadar iyi çalışmıyor.(Diğer romlarda hiç çalışmayabiliyor örnek RR romda ) Geçmeni ben tavsiye ederim hocam ama pil için konuşmak için erken dediğim gibi cpu spyden ekran görüntüsü atabilirim.
Ses için yorum yapmama gerek yok herhalde istemediğin kadar yüksek :) Hem kulaklıkta hemde hopörlerde ...

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
miui kamerasını tutmaz ama kamera bence orta derecede geceleri kötü yeterli ışıkta eskisine göre çok daha iyi bence en azından çok daha canlı herhangi bir bug'a rastlamadım hocam ben ayrıca hızlı şarjı denedim senin için 1930 Mah değer aldım yani çalışıyor sorunsuz.. Benim için şuana kadar en ufak bir sorun yok beklemede pil süresini merak ediyorum çok inşallah %1-2 dir. Bluettoothla ses paylaşımı yaptığımda çok iyi çalıştı. Stock romda bile bu kadar iyi çalışmıyor.(Diğer romlarda hiç çalışmayabiliyor örnek RR romda ) Geçmeni ben tavsiye ederim hocam ama pil için konuşmak için erken dediğim gibi cpu spyden ekran görüntüsü atabilirim.
Ses için yorum yapmama gerek yok herhalde istemediğin kadar yüksek :) Hem kulaklıkta hemde hopörlerde ...
Hocam geri bildirim için teşekkürler. Önyüklü olarak herhangi equalizer gelmiyor bildiğim kadarıyla, ses modları da dirac ile sıkıntı yaratıyor sanırım. Kulaklık için düzgün bi ekolayzır lazım bana :)

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Hocam geri bildirim için teşekkürler. Önyüklü olarak herhangi equalizer gelmiyor bildiğim kadarıyla, ses modları da dirac ile sıkıntı yaratıyor sanırım. Kulaklık için düzgün bi ekolayzır lazım bana :)
Hocam dirac sesi ben kullanmıyorum galiba ses biraz daha yüksek ve net çıkmasını sağlıyor.Arise ses modu flaslamak gerekiyor ama ben Dolby kullanıyorum buda yetiyor bana ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım dirac ses birkaç güncellemedir var hocam zaten gerçekten kulaklıkla da çok etkileyici ses aldım başka romlarda bu kadar yüksek ses çıkmıyor zaten bekleme süresi 7-8 saatte %5 pil tüketti buda bana göre eh işte fena değil ...

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
Hocam dirac sesi ben kullanmıyorum galiba ses biraz daha yüksek ve net çıkmasını sağlıyor.Arise ses modu flaslamak gerekiyor ama ben Dolby kullanıyorum buda yetiyor bana ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım dirac ses birkaç güncellemedir var hocam zaten gerçekten kulaklıkla da çok etkileyici ses aldım başka romlarda bu kadar yüksek ses çıkmıyor zaten bekleme süresi 7-8 saatte %5 pil tüketti buda bana göre eh işte fena değil ...
Bugün kurdum fakat aramalarda ve bildirimlerde sesi daha az çıkıyor, müzik filan çalarken gayet iyi ama. Bir de titreşim kısa süre içinde kendiliğinden zayıflıyor kernel adiutordan baktım %100 gözüküyor ama sıkıntılı.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bugün kurdum fakat aramalarda ve bildirimlerde sesi daha az çıkıyor, müzik filan çalarken gayet iyi ama. Bir de titreşim kısa süre içinde kendiliğinden zayıflıyor kernel adiutordan baktım %100 gözüküyor ama sıkıntılı.
Hangi ses modunu flasladin bildirimde veya normal arandığımda ses bende çok yüksek telefonla görüşme yaparken ses ahizede iyi hoparlör de kısık buna katılıyorum titreşim sorunu bende de var.

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
Hangi ses modunu flasladin bildirimde veya normal arandığımda ses bende çok yüksek telefonla görüşme yaparken ses ahizede iyi hoparlör de kısık buna katılıyorum titreşim sorunu bende de var.
Herhangi bir mod flashlamadım hocam. Kendiliğinden ses de kısılıyor.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Herhangi bir mod flashlamadım hocam. Kendiliğinden ses de kısılıyor.
Linkteki verdiğim ses modunu kullanıyorum ben en ufak bir sorun yaşamadım seste hatta YouTube video izlerken en kısikta bile çok yüksek geliyor bana hocam istersen deneyin

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
En güncel rom yüklemeyi düşünüyorum
Gapps hangisi?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30

Necati2647

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necati
Cihazım
Gm discovery
Konular
0
Selamlar. Romun 20.02.2017 tarihli sürümü yüklü. Son sürümü (19.04.2017) yüklemeye kalkınca twrp ile, kırmızı yazı ile 2 satır bir şey yazıp ardından done yazıyor. Wipe ve sonrasında reboot yapınca N ekranı ve mi ekranı arası gidip geliyor. Fakat tel açılmıyor. Tekrar 20.02.2017 kurunca tel açılıyor. Sorun nerede anlayamadım. Yardım edecek var mı?

Üst Alt