Usta, tavsiyen üzerine ROM'u kurdum. Bildiğin saf Android 7, çok hoşuma gitti Yalnız 3d touch olayını ben açamadım. Takvim'e, mesajlara filan bastım işlemedi yani. Nasıl açılıyor acaba ayarı?özellik yok zaten pixel launherın avantajı örnek vermek gerekirse kast ettiğim şey bu ;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam o özellik PİXEL LAUNCHER'e ait bir özellik.Birşey açmaya gerek yok sadece PİXEL LAUNCHER yüklemeniz yeterli...Yalnız 3d touch olayını ben açamadım
hocam herşeyde çalışmıyor bildiğim kadarıyla sadece mesela youtube haritalar google play ve bazı şeylerde çalışıyor normal yani bu her uygulama için destek yokUsta, tavsiyen üzerine ROM'u kurdum. Bildiğin saf Android 7, çok hoşuma gitti Yalnız 3d touch olayını ben açamadım. Takvim'e, mesajlara filan bastım işlemedi yani. Nasıl açılıyor acaba ayarı?
beğenmenize sevindim pil süresi bende 6 saat aldım eğer oyun oynamıyorsanız 5 saat rahat alıyorsunuz zaten sesini beğendiniz mi peki romun ? tema desteği ben denemedim ama var diye biliyorum substratum indirin google playden içinden istediğinize göre tema beğenip etkinleştirebilirsinizBende yükledim beğendim romu, ön arka kamerası ve video kaydı stock rom dan daha iyi geldi baba, pil süresi de 6 saat aldım. Keşke tema desteği de olsaydı. Baya özelleștirdim romu çok iyiyiz şimdilik
Ses tuşlarıyla öz çekim çekmek için ayarlardan güç tuşuyla resim çek seçeneğini kapalı yapmak gerekiyor.
Dolby Atmos ile ses gayet iyi, bozmuyor da. Tema olayını deneyecegim..beğenmenize sevindim pil süresi bende 6 saat aldım eğer oyun oynamıyorsanız 5 saat rahat alıyorsunuz zaten sesini beğendiniz mi peki romun ? tema desteği ben denemedim ama var diye biliyorum substratum indirin google playden içinden istediğinize göre tema beğenip etkinleştirebilirsiniz