Rom [AOSP] ArrowOS OFFICIAL Android 11 OSS Vendor [9T Pro | K20 Pro] 23.01.2022

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
UnlnViTeD hocam şubat 17 sürümünü vanilya varyantı ile kurdum gapps olarak nikgapps core yükledim yaklaşık olarak 4.günümdeyim ve son şarj döngüsünden sonra muhteşem oldu , rahatlıkla 10 saat ekran süresini görebiliyorum elinize sağlık. Hocam sormak istediğim 2 şey var , 1.si yüklü gelen arama uygulamasını kullanamıyorum garip bir şekilde , birisini aradığım zaman arıyor fakat arama ekranı gelmiyor. Diğer sorum ise uygulamaların termal profillerini ayarlamamız daha iyi sonuçlar verir mi? Cihaz bu rom da çok akıcı fakat kısmende olsa instagramda ve google discover kısmında drop giriyor sanki bundan ötürü sordum.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
UnlnViTeD hocam şubat 17 sürümünü vanilya varyantı ile kurdum gapps olarak nikgapps core yükledim yaklaşık olarak 4.günümdeyim ve son şarj döngüsünden sonra muhteşem oldu , rahatlıkla 10 saat ekran süresini görebiliyorum elinize sağlık. Hocam sormak istediğim 2 şey var , 1.si yüklü gelen arama uygulamasını kullanamıyorum garip bir şekilde , birisini aradığım zaman arıyor fakat arama ekranı gelmiyor. Diğer sorum ise uygulamaların termal profillerini ayarlamamız daha iyi sonuçlar verir mi? Cihaz bu rom da çok akıcı fakat kısmende olsa instagramda ve google discover kısmında drop giriyor sanki bundan ötürü sordum.
Eyvallah hocam,

>> Ayarlar
>> Uygulama ve Bildirimler
>> Varsayılan Uygulamalar
>> Telefon Uygulaması adımından Telefon seçili değilse seçip cihazı yeniden başlatalım.

2. Durum ise uygulama veya internet kaynaklıda olabilir. Bahsettiğiniz uygulamaların verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Termal Profilleri değiştirme gereksinimi hiç duymadım ama siz deneyip bizlere de tecrübelerinizi aktarabilirsiniz.

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Hocam bu sorunuzun cevabı çok büyük karmaşılar içeriyor. Magisk yüklemeseniz bile tam olarak güvenli değil. Çünkü herhangi bir uygulama yüklersiniz, güvenlik riski oluşturabilir. Uygulamayı geçtim, bir link kısayolu bile soruna sebep olabilir.

Dün mesela bir arkadaş eba(farklı bir kaynaktan edindiği) yüklemeye çalışırken, sorunlar oluşmuş. Değişik bildirimler gelmiş işbanka girmesi için yönlendirmeler yapmış. Arkadaş üç bankadaki kartlarına ve hesaplarına bloke koymak zorunda kaldı. Üstelik arkadaşın telefonunda custom rom yok, magisk yok, bootloader kilidi kapalı...

Korumayı ve güvenliğini elinizden geldiğince sizin sağlamanız gerekiyor. Güvenmediğiniz kaynaklardan rom, modül, uygulama vs yüklememeye özen göstermelisiniz. Rastgele her linkte tıklayıp içeğini indirip çalıştırmamalıyız.

Bana soracak olursanız, cihaz rootlu mu?
- Evet aldığım hemen hemen bütün Android cihazları rootlu kullandım/ kullanıyorum. Banka uygulamaları, sosyal platformlar, dosya vs şimdiye kadar hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım.
Çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için, telefonuma bilinen uygulamalar dışında fazla bir şey yüklemiyorum. Tek istediğim şu an temiz bir Arrow üzerine magisk yükleyip, müzik ve video için YouTube vanced, Bluetooth kulaklık için viperandroid ve haber siteleri; bundle vs. reklam engelleyici bir modül... Bu düzeni bir türlü oluşturamadım.
Şu an sadece vanced i rootsuz kullanıyorum, ama sitelerdeki ya da haber uygulamaları, ekşi sözlük vs. reklamlar çokncan sıkıyor...
Magisk flaşlasam sizin viperandroid ve digital Dolby 6 adımlı kurulumunu bu rom a yükleyebilir miyim, ya da çok detaya inmeden var mı direk viperandroid ya da benzeri bir ses modülü bu rom için hocam...

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
bayfat, hocam reklam engelleme için blokada kullanabilirsiniz, bir deneyin isterseniz.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için, telefonuma bilinen uygulamalar dışında fazla bir şey yüklemiyorum. Tek istediğim şu an temiz bir Arrow üzerine magisk yükleyip, müzik ve video için YouTube vanced, Bluetooth kulaklık için viperandroid ve haber siteleri; bundle vs. reklam engelleyici bir modül... Bu düzeni bir türlü oluşturamadım.
Şu an sadece vanced i rootsuz kullanıyorum, ama sitelerdeki ya da haber uygulamaları, ekşi sözlük vs. reklamlar çokncan sıkıyor...
Magisk flaşlasam sizin viperandroid ve digital Dolby 6 adımlı kurulumunu bu rom a yükleyebilir miyim, ya da çok detaya inmeden var mı direk viperandroid ya da benzeri bir ses modülü bu rom için hocam...

Rica ederim hocam, ne demek.

Reklam engelleme için Adguard kullanabilirsiniz. Ses için konudaki modülü kullanabilirsiniz. Yanlız belirtmeden geçmiyeyim, ses modülleri stok Perf Kernel kullanan romlarda wifi ve otomatik ekran parlaklığını bozuyor. Kernel için de aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Ses modülü
Mod - [AUDIO EQ • FX] Android 8 - 9 - 10 - 11 [DTS HeadphoneX AudioWizard] 19.02.2021

Kernel
Mod - [KERNEL] Android 10 - 11 [AOSP] ENGLEZOS Stabil [K20 Pro | 9T Pro] 20.01.2021

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Teşekkür ederim önerileriniz için... Adguard fazlaca biletler istiyor html vs. Blokada iş görüyor şimdilik...

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Bu rom u her gün 700 MB güncelleyecek miyiz arkadaşlar, önemli bi değişiklik olursa mı güncelleyelim.. yine bi güncelleme geldi, bayağı bi değişiklik var listede ama...

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Bu rom u her gün 700 MB güncelleyecek miyiz arkadaşlar, önemli bi değişiklik olursa mı güncelleyelim.. yine bi güncelleme geldi, bayağı bi değişiklik var listede ama...

Hocam güncelleyip güncellememek tamamiyle size kalmış. Mevcut sürümden memnunsanız herhangi bir hatayla karşılaşmadıysanız, mevcut sürümde kalabilirsiniz. Değişiklik günlüklerini okuyup ona göre de hareket edebilirsiniz. Büyük güncellemeleri ve yeni özellikler eklenmesi ardından güncellemeniz daha uygun olacaktır.

bayfat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9t pro
Konular
0
Teşekkür ederim hocam, bu rom da uzun süre kalacağımı düşünüyorum o yüzden böyle ara ara sorularımla rahatsız edebilirim, kusuruma bakmayın...

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Teşekkür ederim hocam, bu rom da uzun süre kalacağımı düşünüyorum o yüzden böyle ara ara sorularımla rahatsız edebilirim, kusuruma bakmayın...

Estağfurullah hocam, ne kusuru, rica ederim. Her daim sorularınızı yönlendirebilirsiniz. Yeter ki bildiğimiz/fikrimizin olduğu yerden gelsin (◔‿◔)

Son düzenleme:
Üst Alt