Rom [AOSP] [10] [UNFOFFICIAL] Mi 9 SE BlissROM v12.1 (16/01/2020)

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Valla hocam bunedir ya 2 tane geliştirici vardı zaten biri daha gitti. Annemden Note 6 Pro'yu geri mi alsam ne yapsam.
benim rom sevdam bittiği için rahatım aslında iyide oluyor bana ama senin için kötü ya kamerası iyi olsa note5 pro al baya rom var derdim ama

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
benim rom sevdam bittiği için rahatım aslında iyide oluyor bana ama senin için kötü ya kamerası iyi olsa note5 pro al baya rom var derdim ama
Galiba gitmemiş arkadaşlar anlamadım grupta bir şeyler yazıyor.

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
Hocam önce crdroid sonra da bliss kurdum ikisini de sevemedim. Her şeyi çalışan stabil bir gcam bulamadım. Launcherda bazı buglar var farklı launcher kursam animasyonlar düzgün olmuyor felan. Multitasking daha iyi ama uygulama açılış hızları vs. daha yavaş MIUI'a göre. Pil süreleri aşağı yukarı aynı.

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Hocam önce crdroid sonra da bliss kurdum ikisini de sevemedim. Her şeyi çalışan stabil bir gcam bulamadım. Launcherda bazı buglar var farklı launcher kursam animasyonlar düzgün olmuyor felan. Multitasking daha iyi ama uygulama açılış hızları vs. daha yavaş MIUI'a göre. Pil süreleri aşağı yukarı aynı.
Muradovs hocam'ın HavocOs'un geliştiricisiyle görüştüğüne göre eğer adam dalga geçmiyorsa yakında mi 9 se için yayınlanacak. Heyecanla bekliyoruz hocam.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam onu ayarlamak lazım vivid gestures uygulaması ile kullanabilirsiniz bana sorsaydınız keşke. :)

Muradovs hocam'ın HavocOs'un geliştiricisiyle görüştüğüne göre eğer adam dalga geçmiyorsa yakında mi 9 se için yayınlanacak. Heyecanla bekliyoruz hocam.

Dahada güzel bir oldu hocam bilmiyorum hani Ivan kod vermemişti filan demiştim ya şimdi o adam tekrar geldi bulduğum geliştirici adam gibi kendini anlattı github profilini attı kaynak kodu istedi bilmiyorum verdiler mi, verirlerse oda bir şeyler yapacak.
HavocOS bilmiyorum ne oldu bakalım yazdım cevap vermedi dün. :D

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Hocam onu ayarlamak lazım vivid gestures uygulaması ile kullanabilirsiniz bana sorsaydınız keşke. :)

Dahada güzel bir oldu hocam bilmiyorum hani Ivan kod vermemişti filan demiştim ya şimdi o adam tekrar geldi bulduğum geliştirici adam gibi kendini anlattı github profilini attı kaynak kodu istedi bilmiyorum verdiler mi, verirlerse oda bir şeyler yapacak.
HavocOS bilmiyorum ne oldu bakalım yazdım cevap vermedi dün. :D
Sapık gibi HavocOS'un sourceforge hesaplarını yeniliyorum sürekli :D

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Sapık gibi HavocOS'un sourceforge hesaplarını yeniliyorum sürekli :D
Hahaha bende bakıyorum valla. Ya şu adama kaynak kodu vermiyorlar Ivan la faust93 yoksa oda rom yapacak. Anlamıyorum insanları ver geç işte eriyecekler sanki. Bugün bi başka forumda android rom geliştirme çekilişi yapıyorlar öğretim. Ona yorum attım bakalım. Ben öğreneyim ben yapayım ya. :D

Üst Alt