Yardım Aosip Rom Wifi Ve Operatör Çekim Gücü Azlığı

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Kolay gelsin.Aosip rom kullanmaktayım ve vendor seçimini 11.0.6 eea dan kullandım.Şuan rom hatasız ancak canımı sıkan tek konu miuidan sonra çok bariz bir şekilde wifi ve operatör çekim gücünde azalma oldu.Bunun sebebi vendor mudur yoksa modem kısmımıdır ? Eğer vendor ise farklı bir sorum olucak.Elimdeki romu bozmadan mesela 11.0.1 global vendoru twrp restore bölümünden sıfırdan kurup yedekledikten sonra halihazırda kurulu olan roma twrp üzerinden restore edip yazabilir miyim herhangi bir problem çıkar mı ?Bunun cevabını alabilirsem çok sevinirim.

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Yaptığınız işlem ile şahsen ilk defa karşılaştım Aosp roma miui romdan vendor gömmeye çalışıyorsunuz.Oysa kullandığınız romun yazılımcısı romun içine sorunsuz vendor yazılımını gömülü olarak sunmalı.
Cevap alamamanız bence bu konuda fikir sahibi kimse olmayışındandır Bu forumda adam seçildiğine hiç şahit olmadım.Bir tane bilgisiz fakat her konuya girip herkesi tebrik ederek itibar kazanmış yağcı tip harici boş adam da yok.Bu forum xiaomi kullananlar için bence dünyada en iyi kaynak. Burada bulacağınız çözümleri xda dahil hiçbir yerde bulamayacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. SAYGILAR

Oyla:

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aosp roma miui dan vendor ÇAKILIYOR ya hani zaten başta,bu anormal bir durum değil az çok rom yüklediyseniz bilirsiniz.Benim sorduğum da çok basit bir soruydu çekim gücü modem kaynaklı mı olur vendor kaynaklı mı bu kadar basitti.Olayı nasıl yağcılığa çektiniz anlam veremedim.SAYGILAR.

Oyla:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Aosp roma miui dan vendor ÇAKILIYOR ya hani zaten başta,bu anormal bir durum değil az çok rom yüklediyseniz bilirsiniz.Benim sorduğum da çok basit bir soruydu çekim gücü modem kaynaklı mı olur vendor kaynaklı mı bu kadar basitti.Olayı nasıl yağcılığa çektiniz anlam veremedim.SAYGILAR.
Estağfurullah size demedim. Sitede bildiğim bilgisiz her konuya atlayan cahil bir yağcı içindi.Sitenin üye profili kaliteli manasında. Takdir edersiniz ki bilir bilmez her konuda cevap yazılınca bilgi kirliliği oluşuyor.Saygılar

Oyla:
Üst Alt