Sıcak Fırsat AOC G2590VXQ 24.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konum
Antalya
Katılım
26 Kasım 2019
Konular
275
Mesajlar
4.375
Çözümler
1
Tepkime puanı
6.528
Puanları
338
AOC G2590VXQ 24.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü

320 TL bir indirim var.



Yeni nesil oyunları monitörden kaynaklı takılma ve tearing olarak nitelendirilen yırtılma etkisini yaşamadan oynamayı hedefleyenlere yönelik geliştirilen AOC G2590VXQ, AMD’nin FreeSync teknolojilerinden destek alıyor. Full HD çözünürlükte akıcı bir oyun deneyimi elde edilebilmesini sağlayan AOC G2590VXQ özellikleri ile beklentilere yanıt veriyor.

Mükemmel Oyun Deneyimi için İdeal Çözümlerden Biri

İnce çerçeveli ve sade tasarımlı ekranıyla estetik bir görünüme kavuşan AOC G2590VXQ modelleri, belirli düzeyde hareket ettirilerek en uygun görüş açısının kolayca yakalanabilmesini temin ediyor.

Ekran genişliği 24.5 inç olması sayesinde yakın mesafe kullanımlarında yeterlilik gösteren model, 1920x1080 piksel (Full HD) çözünürlüğüyle keskin görüntülere imza atıyor.

1 ms ekran tepki süresi ve 75 Hz düzeyindeki ekran yenileme hızıyla tam anlamıyla bir görsel şölen yaşatan ürün, hem oyun hem de multimedya içerikleri için uygunluk gösteriyor.

AOC G2590VXQ, TN paneliyle renk doğruluğu ve geniş görüş açısı noktasında beklentileri karşılarken 250 nit değerindeki parlaklığıyla ışıklı ortamlarda da oyun keyfinin sürdürülebilmesini sağlıyor.

Yansıma yapmayan (mat) ekranıyla gündüz saatlerinde de görüntülerin takip edilebilmesini mümkün kılan monitör, 1000:1 kontrast oranıyla karanlık sahneleri başarıyla oluşturuyor.

Shadow Control özelliğiyle görüntülerdeki karanlık alanları pratik şekilde aydınlatarak rakiplerin yerlerinin tespitine yardım eden ürün, oyuncuların başarısını arttırmalarına imkan tanıyor.

Gelişmiş Görüntü Özellikleri Sayesinde Keyifli Kullanım Süreci

Ekran Genişliği:
24.5 inç

Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080 piksel (Full HD)

Ekran Yenileme Hızı: 75 Hz

Ekran Tepki Süresi: 1 ms

Ses Çıkış Gücü: 4 Watt

Güçlü ekran kartları, oyunları, bazı ekran çözünürlüklerinde ve grafik detay seviyelerinde monitörün ekran yenileme hızından daha yüksek hızlarda çalıştırabiliyor. Bu da hareketli sahnelerde görüntülerde bozulma olarak oyun tutkunlarının karşısına çıkıyor. Oyun keyfinin bozulmasına neden olan yırtılma efekti, ekran kartı ve işlemci geliştiricilerinden biri olan AMD’nin FreeSync teknolojisiyle ortadan kaldırılabiliyor. AOC G2590VXQ çeşitleri içerisinde yer alan özellik, görüntünün 75 Hz düzeyine sabitlenerek oluşturulmasını sağlarken daha düşük ve yüksek kare oranlarında da özel görüntü algoritmaları devreye girerek ilgili sabitleme işlemini yapıyor. AOC monitördeki FreeSync özelliğinin aktif şekilde kullanılabilmesi için AMD’nin yeni nesil ekran kartlarından kullanmak gerekiyor. AMD tabanlı olmayan ekran kartı kullanıcıları ise monitörü 75 Hz ve 1 ms özellikleriyle değerlendirebiliyorlar.

Oyun ve multimedya içeriklerinin görüntülenmesi sürecinde başarılı bir profil çizen AOC G2590VXQ, 20M:1 dinamik kontrast oranı ve 16.7 milyon renk paletiyle güncel gereksinimlere çözüm getiriyor. Yatay ve dikeyde 170 ve 160 derecelik görüş açısı sunarak farklı oturma pozisyonlarından da sorunsuz takip edilebilen monitör, hardcore oyuncuların alışveriş listelerine girmeye hak kazanıyor.

Zengin Kutu İçeriğiyle Yüksek İşlevsellik

Bilgisayarla monitör arasındaki ses bağlantısının kurulabilmesini sağlayan ses kablosu, görüntü kaynağındaki görüntü ve seslerin aktarılabilmesine yardımcı olan HDMI ve VGA kabloları kutu içerisinde yer alıyor. Ayrıca, güç kablosu ve garanti belgesi de kutuda bulunuyor.

Teknoloji Tutkunlarının Gözdesi: AOC

1967 yılında kurulan Tayvan menşeli teknoloji markası AOC, kurulduğu günden bu yana görüntü teknolojileri üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Bu zamana kadar sayısız tasarım ve teknoloji ödülü alan marka, ürün gamını zenginleştirerek her kullanıcıya uygun çözümler sunmaktadır. Profesyonel oyunculuk kültürünün gelişmesiyle ürün yelpazesine, kapsamlı özelliklere sahip monitörleri de ekleyen AOC, ünlü eSpor turnuvalarının da tercih edilen markaları arasında yer almaktadır.

Fiyat-Performans Odaklı Oyuncu Monitörlerinden

AOC G2590VXQ fiyatları açısından erişilebilir noktada bulunan oyuncu monitörlerinden biri olarak kabul ediliyor. Beraberinde getirdiği özellikleriyle ve özellikle FreeSync teknolojisiyle oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayan model, yeni sahipleri ile buluşmayı bekliyor.
 
Üst Alt