Evet hocam, tekrar 3.5.3 sürümünü kurdum, FKM ile baktım, kernel gözüküyor. Tşk. ederim.Evet, fkmden kontrol sağlayın isterseniz.
Google Clang değil mi bu şu an?
Google varyantının son sürümü nedir acaba hocam? Gerçi fark etmiyor diyorsunuz. Düz KSU versiyonunu kurarım o zaman.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her ikiside kullanılıyor. Tercihe göre değişiyor. Pek farketmiyor ama Anymore-Google olanının daha stabil olduğu ileri sürülüyor.
En son varyantı bu linkte ;Google varyantının son sürümü nedir acaba hocam? Gerçi fark etmiyor diyorsunuz. Düz KSU versiyonunu kurarım o zaman.
Son sürümde undervolt + overclock mevcut. Bu varyant için değil düz kernelde. Deneyen var mı? Söylendiği gibi ısıda azalmalar var mı şu an?En son varyantı bu linkte ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hangi Romu kullanıyorsunuz şu anda ? Ben HyperOs Pure v1.0.10.0 sürümünü kullanıyorum. En ufak bir ısınma yok.Son sürümde undervolt + overclock mevcut. Bu varyant için değil düz kernelde. Deneyen var mı? Söylendiği gibi ısıda azalmalar var mı şu an?
Evolution X 9.5 A14Hangi Romu kullanıyorsunuz şu anda ? Ben HyperOs Pure v1.0.10.0 sürümünü kullanıyorum. En ufak bir ısınma yok.