ramojjk Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ramazan Cihazım Poco X3 NFC Yaş 21 Konum İstanbul Katılım 26 Eylül 2021 Konular 31 Mesajlar 127 Tepkime puanı 14 Puanları 18 11 Kasım 2021 #1 Anx 3.0 magiskle kurdum ama kamerayı açınca atıyor hemen. Silip baştan kurdum yine aynı varmıdır çözümü
Anx 3.0 magiskle kurdum ama kamerayı açınca atıyor hemen. Silip baştan kurdum yine aynı varmıdır çözümü
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X3Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.695 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.933 Puanları 338 12 Kasım 2021 #2 ramojjk' Alıntı: Anx 3.0 magiskle kurdum ama kamerayı açınca atıyor hemen. Silip baştan kurdum yine aynı varmıdır çözümü Genişletmek için tıkla ... İlgili anx sizin cihazla uyumsuz. Farklı bir tane deneyin. Oyla: Oyla 0 Downvote
ramojjk' Alıntı: Anx 3.0 magiskle kurdum ama kamerayı açınca atıyor hemen. Silip baştan kurdum yine aynı varmıdır çözümü Genişletmek için tıkla ... İlgili anx sizin cihazla uyumsuz. Farklı bir tane deneyin.