Soru Antutu Skorum Nasıl poco x3 pro ?

Konular
0
Sorun olsa sırf oyunda kalmaz her alana yansır bu akıllı telefonlar baya hassas cihazlar, bir tane kernel dosyasından birşey yanlış çalışsın telefon kullanılamaz olur bence siz oyunu yüksek saatlerde ve kalabalık haritalarda denemediniz çünkü YouTube test videolarında da oyun hdr da drop yiyor
Fatih Ligi'nde sıralamadayım her gün bootcamp ve oyunun bir çok alanlarına atlıyorum ayrıca reklam olmasın bende her gün saatlerce video çekiyorum ve içerik çıkarmaya uğraşıyorum FPS sayacı ile bir gramda drop yemedim dediğim gibi telefonunuzda büyük ihtimalle sorun var

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Fatih Ligi'nde sıralamadayım her gün bootcamp ve oyunun bir çok alanlarına atlıyorum ayrıca reklam olmasın bende her gün saatlerce video çekiyorum ve içerik çıkarmaya uğraşıyorum FPS sayacı ile bir gramda drop yemedim dediğim gibi telefonunuzda büyük ihtimalle sorun var
Çok ilginç gerçekten hocam tek bende değil arkadaşımda ve kuzenimde de aynı telefon var onlarda benim gibi sorunlar yaşıyorlar çok şaşırdım.

Ferhat41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Bende aynı telefon var ve 60 fpsde drop olduğundan dolayı 45 fpsde yani aşırıda oynuyorum siz fanla mi oynuyorsunuz video cektinizi yazmışsınız videoları nerde yayinliyorsunuz hand cam çektiniz video var ise izlemek isterim size zahmet

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eğer mutlu ediyorsa bu sizi oraya 2-3 milyon puan yazayım. Önemli olan rakamlar değil yaşadığınız deneyim.

Üst Alt