Soru Antutu Skorum Nasıl poco x3 pro ?

Konular
0
Antutu da çok yüksek skorlar alıyorsam telefonuma bir şey olur mu ?İnsanlar genelde 620-670bin alıyordu .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
MIUI romlarda 600k civaında antutu sonucu alan bir cihaz. Siz AOSP yüklemişsiniz, eğer hafifletilmiş bir versiyon ise Antutu'nun 700k civarından olması da normal. Yani cihazınızda bir sıkıntı yok sadece çok hafif ve boş bir versiyon kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Eğer işlemci değerleri ile oynamadıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum.

Diğer yandan Antutu çok kıymet verilen bir benchmark uygulaması değil artık. Tabii ki yapabilirsiniz ama sadece genel bir fikir vermesi için. Cihazınızın performansını tam olarak ölçmeyecektir.

Son düzenleme:

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Oyunlarda bariz fark var mı?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
MIUI romlarda 600k civaında antutu sonucu alan bir cihaz. Siz AOSP yüklemişsiniz, eğer hafifletilmiş bir versiyon ise Antutu'nun 700k civarından olması da normal. Yani cihazınızda bir sıkıntı yok sadece çok hafif ve boş bir versiyon kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Eğer işlemci değerleri ile oynamadıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum.

Diğer yandan Antutu çok kıymet verilen bir benchmark uygulaması değil artık. Tabii ki yapabilirsiniz ama sadece genel bir fikir vermesi için. Cihazınızın performansını tam olarak ölçmeyecektir.

Bundan 10 sene önce de aynıydı hocam antutu güvensizliği. Samsung'a çalışıyor gibi haberler ne çok çıkardı o dönemlerde. :D

Konular
0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda bariz fark var mı?
Performanstan memnundum zaten ama şuan 120 FPS stabil alabiliyorsun cod mobilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ufak bi konabess yapmış olabilirim 😄

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Performanstan memnundum zaten ama şuan 120 FPS stabil alabiliyorsun cod mobilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ufak bi konabess yapmış olabilirim 😄
Pubg de peki hdr da sabit 60 veriyor mu çünkü şu an akıcı da bile sabit 60 alamıyorum 😁

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Demek ki var çünkü bende herhangi bir sorun olmadı hiç
Sorun olsa sırf oyunda kalmaz her alana yansır bu akıllı telefonlar baya hassas cihazlar, bir tane kernel dosyasından birşey yanlış çalışsın telefon kullanılamaz olur bence siz oyunu yüksek saatlerde ve kalabalık haritalarda denemediniz çünkü YouTube test videolarında da oyun hdr da drop yiyor

Üst Alt