- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Redmi Note 4x
- Konular
- 250
Resmi forumda bugün açılmış bir konu paylaşmakta fayda var diye düşünüyorum değişiklik yapmadan çevirip paylaşıyorum.Güncellemelerden sonra geri dönme durumunda ARB kontrollerinizi yapmayı unutmayın.
Sevgili Mi A1, Mi A2 ve Mi A2 Lite kullanıcıları,
Cihazınızı Android P sürümüne güncellendikten sonra cihazınızın Android O ya da önceki sürümlerine geri alınmaması gerektiğini lütfen unutmayın.
Yeni Android Pie sürümü (9.0), Sisteme eski sürüme dönüşü engelleyecek birçok güncellemeyi getirdi. Önceki sürümlere geri dönülmesi durumunda cihazınızın normal çalışmasına engel olabilecek hatalara ve kusurlara neden olabilir. Lütfen bunu unutmayın ve anlayışınız için teşekkürler.
Kaynak :
Sevgili Mi A1, Mi A2 ve Mi A2 Lite kullanıcıları,
Cihazınızı Android P sürümüne güncellendikten sonra cihazınızın Android O ya da önceki sürümlerine geri alınmaması gerektiğini lütfen unutmayın.
Yeni Android Pie sürümü (9.0), Sisteme eski sürüme dönüşü engelleyecek birçok güncellemeyi getirdi. Önceki sürümlere geri dönülmesi durumunda cihazınızın normal çalışmasına engel olabilecek hatalara ve kusurlara neden olabilir. Lütfen bunu unutmayın ve anlayışınız için teşekkürler.
Kaynak :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir