Soru Anti Rollback Sayılır mı?

zindemumya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CAN
Cihazım
Mi 6
Konular
8
ben eu rom kullanıyorum ama bir sorunlar var romla ilgili bir türlü halledemedim ve en çok da bataryamı etkiliyor haftasonu şehir dışına çıkacağım şarjımın dayanması lazım. bende bundan dolayı Eu 9.5.16 dan 9.5.9 romuna sadece cache/dalvik yaparak dönmek istiyorum. Bu mümkün mü ? Sorun olsa ne giibi bir sorun olur ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
ben eu rom kullanıyorum ama bir sorunlar var romla ilgili bir türlü halledemedim ve en çok da bataryamı etkiliyor haftasonu şehir dışına çıkacağım şarjımın dayanması lazım. bende bundan dolayı Eu 9.5.16 dan 9.5.9 romuna sadece cache/dalvik yaparak dönmek istiyorum. Bu mümkün mü ? Sorun olsa ne giibi bir sorun olur ?
Android sürümü değişiyor mu

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Android değişimi olmadığından dediğiniz yöntemle geçebilirsiniz. Fakat sürüm düşürdüğünüz için bazı uygulamalarda donma ve takılmalar yaşamanız mümkün. Cihazın stabil çalışması için 4 wipe yapmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

zindemumya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CAN
Cihazım
Mi 6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android değişimi olmadığından dediğiniz yöntemle geçebilirsiniz. Fakat sürüm düşürdüğünüz için bazı uygulamalarda donma ve takılmalar yaşamanız mümkün. Cihazın stabil çalışması için 4 wipe yapmanızı tavsiye ederim.
4 wipe işime gelmiyor hocam onun için sordum aslında tekrar yedekle geri telefona at vaktim yok yüksek lisans sınavları var onun için şehir değiştiricem ve telefona ihtiyacım var notlar hesaplar resimler vb....

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
4 wipe işime gelmiyor hocam onun için sordum aslında tekrar yedekle geri telefona at vaktim yok yüksek lisans sınavları var onun için şehir değiştiricem ve telefona ihtiyacım var notlar hesaplar resimler vb....
Bunun için uğraşmanıza gerek yok. Ayarlar yerel yedeklemeler üzerinden bütün uygulamaların yedeğini alıp romu kurduktan sonra tekrar geri yükleyebilirsiniz. Resim, video, müzik vb. için ise mi cloud ve Google fotoğraflar kullanılabilir.

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Custom romlarda ARB hiç bir şekilde devreye girmiyor

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:

zindemumya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CAN
Cihazım
Mi 6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için uğraşmanıza gerek yok. Ayarlar yerel yedeklemeler üzerinden bütün uygulamaların yedeğini alıp romu kurduktan sonra tekrar geri yükleyebilirsiniz. Resim, video, müzik vb. için ise mi cloud ve Google fotoğraflar kullanılabilir.
Yedekleme
ben bu işi daha önce denedim global stabil ve beta sürümünde fakat 100 uygulama varsa 40 tanesini anca yedekliyordu. O yüzden bir daha başvurmadım bu yola. Ama şimdi Eu Rom yerel yedeklemeye baktığımda hepsini yedekliyor gibi gözüküyor, bu konu hakkında bir fikriniz var mı geri yüklerken sorun olur mu Global romdaki gibi?

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Yedekleme

ben bu işi daha önce denedim global stabil ve beta sürümünde fakat 100 uygulama varsa 40 tanesini anca yedekliyordu. O yüzden bir daha başvurmadım bu yola. Ama şimdi Eu Rom yerel yedeklemeye baktığımda hepsini yedekliyor gibi gözüküyor, bu konu hakkında bir fikriniz var mı geri yüklerken sorun olur mu Global romdaki gibi?
Ben daha evvel bir çok kez bu yöntemle yedekleme yaptım ve bir problem yaşamadım. Ayrıca yerel yedeklemelere ek olarak Titanium Backup kullanmanızı tavsiye ederim. Önce yerel yedeklemeleri geri yükleyin, eksik kalan uygulama olursa Titanium Backup ile tamamlarsınız.. Konuyu buradan inceleyebilirsiniz...
Uygulama - [Root] Titanium Backup [Resimli Anlatım][Toplu Yedek Alma]

Oyla:
Üst Alt