Yardım Antı Rollback Redmı Note 5

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Arkadaslar antı rollbacket takıldım cıhazı zenex hocama yolladım orada da bır mudahale yapılamadı maalesef sımdı cıhaz elımde. Olur da bır gun mı ıd'lere authorızatıon vermeye baslarlarsa benım yapmam gereken nedır ? Yanı cıhazı nasıl tekrar kullanılabılır hale getırebılırım ızın verdıklerınde ? Tesekkurler.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
O kilit mevzu benim başıma geldi aynı cihaz ile

Mı unlock sitesine gir kilidi açtığın hesap ile o aracı yeniden indir fastboot moda al cihazı kilit yüzde 90 açılacak sonra

Mı fastboot romu indir ve Flash all diyerek romu kur cihaz açılır yapamaz isen uzaktan yardımcı olurum veya Bursa da iseniz elden de yardımcı olurum

Kilit daha önceden açık ise satıcı ya ulaşmak şart

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
bende 2 hafta sonra kilidi açıp rom atıcam rollbeckli telefona twrp yükleyip rom atan var mı beyler bir birimize yardımcı olalım bari pek yardım eden cıkmıor

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Kendi hesabimi deneyince uyuşmazlık hatası alıyorum. Satıcıya sorayım ama hiç umutlu değilim adam kaç cihaz satıyor benimkini hatırlamaz herhalde...

Satıcıdan hesabı bulmalısınız. Belki imei vb. bir numara üzerinden kayıt tutuyor olabilir şansınıza. Ulaşabilirseniz cihaz kurtulacak gibi duruyor.

Unlock olayını tam anlamadıysanız şuraya bakabilirsiniz:

Oyla:

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Yalnız soyle bır sıkıntı var ben telefonu aldıgımda kendım bır mı hesabı bagladım e bl kılıdı de farklı bır hesapla açıldı. şımdı ben telde actıgım hesabı gırınce uyuşmazlık sorunu yaratıyor. Satın aldığım kışı ıse unlock edılen hesapla gırdıgın hesap bır olmalı yoksa açamazsın dıyor. Sanırım haklı çünkü dedıgı cok mantıklı bır sebep.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 2 hafta sonra kilidi açıp rom atıcam rollbeckli telefona twrp yükleyip rom atan var mı beyler bir birimize yardımcı olalım bari pek yardım eden cıkmıor

hocam twrp ve türevlerını atmaya çalıştıgınızda (flash ya da boot ) the system has been destroyed uyarısı gelıyor ve sızı tekrar recovery'e yonlendırıyor. Test poınt gereklı o protokol de kapalı sanırım fakat youtubeda yapanlar var onu gerçekten anlamış degılım. Benım cıhazım çın cıhazı.

O kilit mevzu benim başıma geldi aynı cihaz ile

Mı unlock sitesine gir kilidi açtığın hesap ile o aracı yeniden indir fastboot moda al cihazı kilit yüzde 90 açılacak sonra

Mı fastboot romu indir ve Flash all diyerek romu kur cihaz açılır yapamaz isen uzaktan yardımcı olurum veya Bursa da iseniz elden de yardımcı olurum

Kilit daha önceden açık ise satıcı ya ulaşmak şart
Yalnız soyle bır sıkıntı var ben telefonu aldıgımda kendım bır mı hesabı bagladım e bl kılıdı de farklı bır hesapla açıldı. şımdı ben telde actıgım hesabı gırınce uyuşmazlık sorunu yaratıyor. Satın aldığım kışı ıse unlock edılen hesapla gırdıgın hesap bır olmalı yoksa açamazsın dıyor. Sanırım haklı çünkü dedıgı cok mantıklı bır sebep.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

hocam twrp ve türevlerını atmaya çalıştıgınızda (flash ya da boot ) the system has been destroyed uyarısı gelıyor ve sızı tekrar recovery'e yonlendırıyor. Test poınt gereklı o protokol de kapalı sanırım fakat youtubeda yapanlar var onu gerçekten anlamış degılım. Benım cıhazım çın cıhazı.

Tamam ama o açtığın hesap ile yani satıcının bootloader açtığı hesap yetkili şuan senin hesabın cihaz içinde vs ilgilendirmez mi unlock programı hesap istiyor ya heh oraya satıcı açtığı mi hesabını girecek ancak o şekilde bootloader açılır ve rom yüklenir

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1

İşte bootloader kilidini yani unlock işlemi kendi hesabınız ile siz mi yaptınız? Yoksa daha önceden başka bir hesap ile kilit açılmış mıydı?

Yani o satıcı kilidi açık vaziyette verdiyse size o adamdaki MI hesabına ihtiyacınız var. Cihazda sizin MI hesabınızın olması önemli değil.

Oyla:
Üst Alt