Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar antı rollbacket takıldım cıhazı zenex hocama yolladım orada da bır mudahale yapılamadı maalesef sımdı cıhaz elımde. Olur da bır gun mı ıd'lere authorızatıon vermeye baslarlarsa benım yapmam gereken nedır ? Yanı cıhazı nasıl tekrar kullanılabılır hale getırebılırım ızın verdıklerınde ? Tesekkurler.
bende 2 hafta sonra kilidi açıp rom atıcam rollbeckli telefona twrp yükleyip rom atan var mı beyler bir birimize yardımcı olalım bari pek yardım eden cıkmıor
Yalnız soyle bır sıkıntı var ben telefonu aldıgımda kendım bır mı hesabı bagladım e bl kılıdı de farklı bır hesapla açıldı. şımdı ben telde actıgım hesabı gırınce uyuşmazlık sorunu yaratıyor. Satın aldığım kışı ıse unlock edılen hesapla gırdıgın hesap bır olmalı yoksa açamazsın dıyor. Sanırım haklı çünkü dedıgı cok mantıklı bır sebep.
bende 2 hafta sonra kilidi açıp rom atıcam rollbeckli telefona twrp yükleyip rom atan var mı beyler bir birimize yardımcı olalım bari pek yardım eden cıkmıor
hocam twrp ve türevlerını atmaya çalıştıgınızda (flash ya da boot ) the system has been destroyed uyarısı gelıyor ve sızı tekrar recovery'e yonlendırıyor. Test poınt gereklı o protokol de kapalı sanırım fakat youtubeda yapanlar var onu gerçekten anlamış degılım. Benım cıhazım çın cıhazı.
Yalnız soyle bır sıkıntı var ben telefonu aldıgımda kendım bır mı hesabı bagladım e bl kılıdı de farklı bır hesapla açıldı. şımdı ben telde actıgım hesabı gırınce uyuşmazlık sorunu yaratıyor. Satın aldığım kışı ıse unlock edılen hesapla gırdıgın hesap bır olmalı yoksa açamazsın dıyor. Sanırım haklı çünkü dedıgı cok mantıklı bır sebep.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam twrp ve türevlerını atmaya çalıştıgınızda (flash ya da boot ) the system has been destroyed uyarısı gelıyor ve sızı tekrar recovery'e yonlendırıyor. Test poınt gereklı o protokol de kapalı sanırım fakat youtubeda yapanlar var onu gerçekten anlamış degılım. Benım cıhazım çın cıhazı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam ama o açtığın hesap ile yani satıcının bootloader açtığı hesap yetkili şuan senin hesabın cihaz içinde vs ilgilendirmez mi unlock programı hesap istiyor ya heh oraya satıcı açtığı mi hesabını girecek ancak o şekilde bootloader açılır ve rom yüklenir