Yardım Antı Rollback Redmı Note 5

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Arkadaslar antı rollbacket takıldım cıhazı zenex hocama yolladım orada da bır mudahale yapılamadı maalesef sımdı cıhaz elımde. Olur da bır gun mı ıd'lere authorızatıon vermeye baslarlarsa benım yapmam gereken nedır ? Yanı cıhazı nasıl tekrar kullanılabılır hale getırebılırım ızın verdıklerınde ? Tesekkurler.

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Arkadaslar antı rollbacket takıldım cıhazı zenex hocama yolladım orada da bır mudahale yapılamadı maalesef sımdı cıhaz elımde. Olur da bır gun mı ıd'lere authorızatıon vermeye baslarlarsa benım yapmam gereken nedır ? Yanı cıhazı nasıl tekrar kullanılabılır hale getırebılırım ızın verdıklerınde ? Tesekkurler.

Geçmiş olsun. Ne tür bir işlem sonucu oldu? Hangi sürümden hangi sürüme geçmeye çalışıyordunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca rus forumunda bir ara onaylı hesap veriliyormuş sanırım ama kapadılardı konuyu. MIUI forumu da olabilir hatırlamıyorum. MIUI resmi forumunu takip edin gelişmeler için bence.

Oyla:

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkur ederım. Telefona twrp magısk dolby ve google camera kurulumu yaptım. Cıhazı yenıden baslattıgımda cıhazdakı yazılım sılındı. Daha sonra mıflash ıle global rom atarken flash and lock secenegını ısaretlı unutup cıhazın bootloader kılıdını kapattım. Kurulumu yaptım fakat recovery'e attı ve bu mıuı versıyonu bu telefonda kullanılamaz dedı ve brıck oldu telefon hıcbır sekılde gıremıyorum. bu ızın mevzusunu araştırdım ızın verdıler dıyelım kı ne yapacağım onu da bılmıyorum.

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Tesekkur ederım. Telefona twrp magısk dolby ve google camera kurulumu yaptım. Cıhazı yenıden baslattıgımda cıhazdakı yazılım sılındı. Daha sonra mıflash ıle global rom atarken flash and lock secenegını ısaretlı unutup cıhazın bootloader kılıdını kapattım. Kurulumu yaptım fakat recovery'e attı ve bu mıuı versıyonu bu telefonda kullanılamaz dedı ve brıck oldu telefon hıcbır sekılde gıremıyorum. bu ızın mevzusunu araştırdım ızın verdıler dıyelım kı ne yapacağım onu da bılmıyorum.

cihazınız tam brick olmamış galiba eğer attığınız her iki rom da antirollbackli ise (yanılmıyorsam 9.5.19 ile gelmişti antirollback ve ondan sonraki tüm sürümlerde var).
cihazı kilitlediğiniz için çökmüş diye zannediyorum. şu ana kadar forumda anladığım kadarıyla eğer telefondaki mi hesabınızın şifresini biliyorsanız kurtarılabiliyor sanırım telefon.

Konuyu yukarı çıkaralım şöyle bilenler yazar.

Oyla:

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Telefonu resmı olarak almadım bıreysel bır satıcıdan aldım. Ona danısmam gereken bır sey var mı acaba bl kılıdı acık gelmıstı. Telefon geldıgınde kendıme bır mı hesabı actım ve o hesabı bagladım telefona o hesabı da bılıyorum.

recovery moda ulaşılabılıyor. fastboota ulaşılabılıyor ( twrp falan atamıyorsunuz maalesef bootlanmıyor bıle) daha sonra mıuı assıstant ıse chına pc suıte yukluyor romu ındırıyor tam flashlıyorsunuz telefonun ekranına falan loadıng yazısı gelıyor adb.exe hatası belırıyor mıpc suıtede.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Telefonu resmı olarak almadım bıreysel bır satıcıdan aldım. Ona danısmam gereken bır sey var mı acaba bl kılıdı acık gelmıstı. Telefon geldıgınde kendıme bır mı hesabı actım ve o hesabı bagladım telefona o hesabı da bılıyorum.

recovery moda ulaşılabılıyor. fastboota ulaşılabılıyor ( twrp falan atamıyorsunuz maalesef bootlanmıyor bıle) daha sonra mıuı assıstant ıse chına pc suıte yukluyor romu ındırıyor tam flashlıyorsunuz telefonun ekranına falan loadıng yazısı gelıyor adb.exe hatası belırıyor mıpc suıtede.
Bende aynı şekilde aldım, bu aşamada sorun yok. Maalesef kilidin kapanması size sorun çıkarmış.

Oyla:

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1

Fastboot'ta yeniden unlock etmeyi denediniz mi cihazı? Belki unlock yapabilirseniz cihazı kabul eder.
Eğer kendi MI hesabınızı kabul etmezse satıcıya sorun hangi MI hesabı ile açmış bootloader'ı bir de onla deneyin bence.

Oyla:

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Kendi hesabimi deneyince uyuşmazlık hatası alıyorum. Satıcıya sorayım ama hiç umutlu değilim adam kaç cihaz satıyor benimkini hatırlamaz herhalde...

Oyla:

Gurkann73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Tek çare mi den authorization beklemek veya bu hesabı bulup satın/ödünç almak kaldı arkadaşlar. Sanırım bu da çok uzun sürecek gibi. Ağustosun 13'ünden beri cihaz bekliyor öyle.

Oyla:
Üst Alt