Yardım Annem için

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Netgsm bundan sonraki surecte ya zamli fiyatlari yansitacak ya da kendi alt yapisini kurarak yola devam edecek. Bu sekilde dusuk fiyat politikasi ile baska bir operatorun alt yapisini kullanarak yola devam etmeye calismasi cok zor bence.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
Mesut Çevik denen foncu saçma sapan yorum yapmış. Dünyada bu şekilde yok diye. Baksan bu adam sektör içinde. Ama dünyadan haberi yok Google da mvno in UK yazınca bakın kaç operatör çıkıyor. Bunların hepside İngiltere'de bulunan ana operatörlerden hizmet veriyor bide fiyatları acayip uygun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

VHOLDY

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
17
Mesut Çevik denen foncu saçma sapan yorum yapmış. Dünyada bu şekilde yok diye. Baksan bu adam sektör içinde. Ama dünyadan haberi yok Google da mvno in UK yazınca bakın kaç operatör çıkıyor. Bunların hepside İngiltere'de bulunan ana operatörlerden hizmet veriyor bide fiyatları acayip uygun.

Görsel dışında yorumumdur | NetGSM VoLTE Hizmetini aktif edene kadar , bankalar ile anlaşmaları bitirse çok iyi olucak

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
Kendisine zehir zemberek yazdım valla 🤣

Dur sen uğraşma mesut. Ben sana linkleri yollayayım da biraz oku. Dünyada nasıl anlarsın belki. İnşallah yorumu silmezsin.
Bide baksan sektörün içinden geliyorsun. Araştırma yok bişey yok. Boş video.
TURKCELL sağlam destek çıkmış sana belli.
Anca bilinçsiz kullanıcıları kandırır böyle videolar.

Al sana İngiltere'de durum.

Bi dünya MVNO var. Ne anlatıyorsun sen.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Mesut sevmediğim biri benimde. En çok reklamcı YouTube culardan biri. Keşke Erdi bişeyler yapsa konuşsa o biraz daha dürüst bir adam. Ama oda biraz korkak. Pek bu işlere bulaşmıyor. Genel olarak zaten çoğu yolunda A.Ş pek ses çıkarmıyorlar bu işlere yorum yapmıyor. Kerem Enginar, Erdi Özüağ, Ersin Akman hepsine mesaj gönderdim ama hiç oralı olmadılar.

Erdi yazmaz hocam. Korkaklıktan değil ama alanına girmediği için. Teknoloji uzmanı ama telekominikasyon değil... Belki de bilgi toplayıp Mesut gibi #reklam videosu çekmek yerine gerçekten bilgilendirme videosu hazırlar...

Ersin pazarlık halinde. Eğer Turkcell istediği parayı verirse Mesut tarzı bir video gelecektir. Vermezse Turkcell'e giydiren bir video gelir. Ama her halükarda gelir. Gelen videodan da parayı alıp alamadığını görmüş oluruz. En kötü zaten youtube izlenmesi ile kazanır. Ersin'in cevap vermesini istiyorsanız "p" yazın o devamını "para" olarak getirir, miktarına göre de muamele yapacaktır :D

Bilmez olur mu hocam... Bal gibi de biliyor ve dünyada son derece güzel işleyen bir sistem olduğunun da farkında ama netgsm'in bunları söyletecek bütçesi yok... Aslında Mesut çok pahalı da değil ama belki de Netgsm abuk subuk adamlara para yedirmek istememiştir.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
Erdi yazmaz hocam. Korkaklıktan değil ama alanına girmediği için. Teknoloji uzmanı ama telekominikasyon değil... Belki de bilgi toplayıp Mesut gibi #reklam videosu çekmek yerine gerçekten bilgilendirme videosu hazırlar...

Ersin pazarlık halinde. Eğer Turkcell istediği parayı verirse Mesut tarzı bir video gelecektir. Vermezse Turkcell'e giydiren bir video gelir. Ama her halükarda gelir. Gelen videodan da parayı alıp alamadığını görmüş oluruz. En kötü zaten youtube izlenmesi ile kazanır. Ersin'in cevap vermesini istiyorsanız "p" yazın o devamını "para" olarak getirir, miktarına göre de muamele yapacaktır :D

Bilmez olur mu hocam... Bal gibi de biliyor ve dünyada son derece güzel işleyen bir sistem olduğunun da farkında ama netgsm'in bunları söyletecek bütçesi yok... Aslında Mesut çok pahalı da değil ama belki de Netgsm abuk subuk adamlara para yedirmek istememiştir.
Konu altında kapışıyoruz mesutla isteyen gelsin 🙂

Üst Alt