Tavsiye Annem için telefon tavsiyesi

Creaters

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Van pılas
Konular
1
Selamlar. Annem şu an redmi note 10 pro kullanıyor. Yeni, 5g destekli telefon önerisi yapabilir misiniz? İmei attırmayı düşünüyorum. Bütçe 15k diyelim. Redmi note 15 pro düşündüm nasıldır sizce?

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
25
İyi hocam anneniz için ideal bence

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Teşekkürler hocam. Redmi note 15 pro plus düşündüm en iyisi bu gibi. Fiyat olarak da yurtdışı alıp imei attırsak uyguna geliyor.
Hocam şahsen note 15 pro plus almazdım samsung s24 düz daha mantıklı olur eğer yurtiçi note 15 pro plus düşünürseniz

Creaters

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Van pılas
Konular
1
Hocam şahsen note 15 pro plus almazdım samsung s24 düz daha mantıklı olur eğer yurtiçi note 15 pro plus düşünürseniz
Hocam çok yüksek bütçelere çıkmak istemiyorum. Annem redmi note 10 prodan bile memnun 😄 5g destekli, f/p, rahatça imei atılabilen bir telefon arıyorum. Hala net karar verebilmiş değilim.

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Hocam çok yüksek bütçelere çıkmak istemiyorum. Annem redmi note 10 prodan bile memnun 😄 5g destekli, f/p, rahatça imei atılabilen bir telefon arıyorum. Hala net karar verebilmiş değilim.
Doğrudur hocam yurtiçi alıyorsunuz zannettim note 15 pro plus modeli yerine s24 tavsiye edeyim dedim Note 15 Pro da 5g yok bu arada hocam yurtdışılarda anca pro pluslarda vardı yanlış hatırlamıyorsam da

Creaters

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Van pılas
Konular
1
Doğrudur hocam yurtiçi alıyorsunuz zannettim note 15 pro plus modeli yerine s24 tavsiye edeyim dedim Note 15 Pro da 5g yok bu arada hocam yurtdışılarda anca pro pluslarda vardı yanlış hatırlamıyorsam da
Note 15 pro 5g diye model var hocam

Creaters

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Van pılas
Konular
1
Var da çok yok hocam genelde yd modellerde gene bende aradım bulamadım baktım aynı paralar 14t aldım bende 🙂
Hocam anlayamadım çok yok derken 😃 note 15 pronun 5g modeli var yani 5g var demek istiyorum. Ama bunu mu almak mantıklı yoksa daha mantıklı bir seçim yapılabilir mi ona bakıyorum

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Hocam anlayamadım çok yok derken 😃 note 15 pronun 5g modeli var yani 5g var demek istiyorum. Ama bunu mu almak mantıklı yoksa daha mantıklı bir seçim yapılabilir mi ona bakıyorum
Hocam cihaz iyi de 15 pro başka alternatif cihazlara da bakabilirsiniz

Üst Alt