Soru Anlık Artışı gösteren Şarj Animasyonu

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Arkadaşlar bazı mecralarda bazı telefonlarda görüyorum anlık olarak şarj artışını gösteriyor. Telefonlara flashlanabilir veya indirilebilir bir teması var mı bu şarj animasyonunun ? 8-|

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Sanırım 33W ve üzerinde görünüyor.

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar bazı mecralarda bazı telefonlarda görüyorum anlık olarak şarj artışını gösteriyor. Telefonlara flashlanabilir veya indirilebilir bir teması var mı bu şarj animasyonunun ? 8-|
Kardeşim o özellik sadece 33 watt hızlı şarz desteği olan cihazlarda var yani mesela beim cihazda redmi note 9 proda var o bir tema değil yani sistemsel bir özellik

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
yok hocam yanlış biliyorsunuz. Benim sarjım 33 watt note 10 a takınca dediği gibi arkadaşın saymıyor sadece turbo şarj yazıyor. Ama note 9 proya takınca 13,3-13,4 diye sayıyor.
Bence yazılımdan eminim buna. MDY 11 EP sarj aleti kablosu 3 A olanda çıkıyor (note 9 proda).

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence de yazılımdan 33 W olsa bile yazılımdan olması lazım ekstra bir özellik değil o. 33 W 30'a göre daha hızlı olsa bile arada uçurum veya farklı bir teknoloji yok illa onu da sayması lazım. Hem Mi Note 10 Note 9 pro'dan üst bir cihaz. Note 9 Prolara gömülü bir şarj animasyonu yazılımı olması lazım acaba onu diglersek başka Xiaomi cihazlara Flashlayamaz mıyız?

Oyla:
Üst Alt